Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08: Μόνο μια δικαιολογία θα σε γλιτώσει από ενδεχόμενους μπελάδες

Ζώδια - Zυγός: Με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορείς να... προσποιηθείς τον άρρωστο ή να εξαφανιστείς από προσώπου γης για να γλιτώσεις από ενδεχόμενους μπελάδες.

Zυγός | Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε ένα κοινωνικό άνοιγμα ή/και την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση με «υψηλούς» προσκεκλημένους.
astrology.gr
1'

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε ένα κοινωνικό άνοιγμα ή/και την συμμετοχή σου σε μια εκδήλωση με «υψηλούς» προσκεκλημένους. Ίσως πάλι να επωφεληθείς από τις «άκρες» που διαθέτει ένας φίλος ή μια φίλη. Παράλληλα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορείς να... προσποιηθείς τον άρρωστο ή να εξαφανιστείς από προσώπου γης για να γλιτώσεις από ενδεχόμενους μπελάδες, την ίδια... δεξιότητα ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις πουθενά! Επιπλέον, ότι δύσκολο αντιμετωπίζεις θα βρει απάντηση κι εσύ τη γαλήνη σου, από την στιγμή που θα απευθυνθείς σε μια «ανώτερη δύναμη».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/08

Αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες και γνωστούς/ες που έχουν τα… κατάλληλα «κονέ»! Ίσως όμως να αρκεί και η φυσική σου παρουσία σε ένα κοινωνικό δρώμενο, αφού σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον ενός διακεκριμένου προσώπου. Αν όμως κάποια πράγματα εμφανιστούν περίπου ως «ειδυλλιακά», δεν είναι παρά ένα μέρος του ερωτικού παιχνιδιού κι αν εσένα κάτι τέτοιο σου φαίνεται... οικείο, ίσως να μην ισχύει το ίδιο και για την άλλη πλευρά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή