ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ατύχημα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι - Στο νοσοκομείο μέλη του συνεργείου

Έντι Μέρφι
To ατύχημα συνέβη σε μια πρόβα σκηνής δράσης της νέας ταινίας του Έντι Μέρφι
AP

 Ατύχημα σε πρόβα σκηνής δράσης της ταινίας «The Pickup» με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι

Ένα αναπάντεχο ατύχημα είχαν αρκετά μέλη του συνεργείου της νέας ταινίας που πρωταγωνισεί ο Έντι Μέρφι.

Σύμφωνα με το Deadline, το ατύχημα συνέβη στο πλατό των γυρισμάτων της ταινίας των Amazon MGM Studios «The Pickup», στην Ατλάντα. Εκείνη την ώρα τα μέλη του συνεργείου έκαναν πρόβα μια σεκάνς δράσης, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά.

«Στις 20 Απριλίου, συνέβη ένα ατύχημα στο πλατό του "The Pickup" κατά τη διάρκεια πρόβας μιας σεκάνς δράσης. Δυστυχώς, η σκηνή δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά μέλη του συνεργείου» δήλωσε εκπρόσωπος του στούντιο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το τι ακριβώς προκάλεσε το ατύχημα. «Βρισκόμαστε ακόμη στη διαδικασία συλλογής στοιχείων σχετικά με το τι συνέβη και γιατί, αλλά πρώτα και κύρια η σκέψη μας είναι σε εκείνους που αναρρώνουν», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Πηγές κοντά στην παραγωγή, αναφέρουν στο Deadline ότι ο σκηνοθέτης και παραγωγός της ταινίας, Τιμ Στόρι δεν βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο του πλατό όταν συνέβη το ατύχημα.

Ωστόσο, το Associated Press που αποκάλυψε πρώτο την είδηση ανέφερε ότι ένα φορτηγό «μπλόκαρε» και συγκρούστηκε ξαφνικά με ένα αυτοκίνητο ενώ δύο άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο.

Στην επερχόμενη ταινία «The Pickup» πρωταγωνιστούν οι: Έντι Μέρφι, Πιτ Ντέιβιντσον, Κέκε Πάλμερ, Άντριου Ντάις Κλέι, Εύα Λονγκόρια, Ισμαέλ Κρουζ Κόρντοβα, Τζακ Κέσι και Μάρσον Λιντς.

Μέχρι στιγμής, άγνωστη παραμένει η πλοκή της ταινίας, το σενάριο της οποίας υπογράφουν οι Ματ Μίντερ και Κέβιν Μπάροους.

Διαβάστε επίσης

Netflix: H Τζένιφερ Λόπεζ μπαίνει σε μπελάδες στο τρέιλερ της νέας της ταινίας

«Μην ανοίγεις την πόρτα»: Είδαμε το ελληνικό «Blair Witch Project»

Κίρα Νάιτλι: Η τραυματική εμπειρία και η ψυχοθεραπεία μετά τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Νέες αποκαλύψεις για τον Τζόνι Ντεπ: Ήταν ο φόβος και ο τρόμος στα γυρίσματα