Ο Χάμιλτον μιλά με τη Red Bull

Μετά από συνάντηση του οδηγού της McLaren με τον διευθυντή της Αυστριακής ομάδας Κριστιάν Χόρνερ νέα σενάρια θέλουν τον Βρετανό να αφήνει τη McLaren...

Ο Χάμιλτον μιλά με τη Red Bull
1'

Μετά από συνάντηση του οδηγού της McLaren με τον διευθυντή της Αυστριακής ομάδας Κριστιάν Χόρνερ νέα σενάρια θέλουν τον Βρετανό να αφήνει τη McLaren.

Σύμφωνα με το site του περιοδικού Autosport, o 26χρονος, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου μαζί με τον Team manager της Red Bull Κρις Χόρνερ. Οι δύο μίλησαν για 15 λεπτά χωρίς την παρουσία κάποιου άλλου μέλους της ομάδας.
Το πιθανότερο είναι να έγινε μία πρώτη επαφή, με τον team manager, αφού το συμβόλαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2008 με τη McLaren λήγει το 2012.

Οι επιλογές του Χάμιλτον περιορίζονται στις ομάδες της Ferrari και της Red Bull και φυσικά σε μία ανανέωση με τη βρετανική ομάδα. Η Ferrari αποκλείεται, αφού ανανέωσε εκεί ο Φερνάντο Αλόνσο και οι σχέσεις των δύο δεν είναι οι καλύτερες. Έτσι μένει η Red Bull, αλλά και πάλι υπάρχει ο κίνδυνος μίας εκρηκτικής σχέσης ανάμεσα στους Φέτελ και Χάμιλτον, αφού και οι δύο θέλουν να είναι οι πρώτοι οδηγοί.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή