Οι Μαυρογιαλούροι πνίγουν τα όνειρά μας

Απελπιστικά λίγοι για μία ακόμη φορά αποδείχτηκαν οι πολιτικοί μας ηγέτες, με αυτή την ιστορία που άνοιξε για την επίσκεψη των ευρωβουλευτών στη χώρα μας, οι οποίοι ήρθαν για να ερευνήσουν τα πεπραγμένα της τρόικα στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των μνημονίων.

Οι Μαυρογιαλούροι πνίγουν τα όνειρά μας


Ήταν μία μοναδική ευκαιρία, υπεύθυνα, σοβαρά και με στοιχεία οι πολιτικές μας ηγεσίες –έστω και ξεχωριστά η κάθε μία ενώ θα έπρεπε ενωμένες όλες σε ένα εθνικό μέτωπο- να ενημερώσουν τους απεσταλμένους της ευρωβουλής σε ποια τραγωδία άδικα και ανελέητα μας έχε ρίξει η τρόικα, με ποιες λάθος επιλογές της και με ποια σοβαρά λάθη, με ποια ανεφάρμοστα προγράμματα λιτότητας μας έριξε στο γύρο του θανάτου με τα μνημόνια που μας επέβαλαν.

Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε στοιχεία στους δύο ευρωβουλευτές για να πάνε μετά στην ευρωβουλή και να καταγγείλουν την τρόικα για το ελληνικό της έγκλημα, ώστε από εδώ και πέρα τουλάχιστον να τους πιέσουν να πάψουν να μας σκοτώνουν καθημερινά με τα μέτρα τους.

Αμ δε... Είναι τόσο ασήμαντοι οι πολιτικοί μας ηγέτες, που αντί να κάτσουν και να δείξουν πίνακες, εικόνες της ελληνικής τραγωδίας, αντί να παρουσιάσουν το δράμα 2 εκατομμυρίων ανέργων, των ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, όλα έργα της τρόικα και των μέτρων της, άρχισαν ένα σκυλοκαβγά μεταξύ τους που θυμίζει και λίγο κατίνες της γειτονιάς, για το τι είπε ο Τσίπρας όταν επισκέφτηκε την ευρωβουλή και τι δεν είπε.

Συζήτηση περί όνου σκιάς δηλαδή. Ένα κάρο μ.... αντί να φορτώσουν τους δύο ευρωβουλευτές με στοιχεία για να πάνε στην ευρωβουλή και να καταγγείλουν την τρόικα.

Δυστυχώς όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές, οι Μαυρογιαλούροι θα πνίγουν τα όνειρά μας «για λίγα ψηφαλάκια ρε γαμώτο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή