Ζουν με τον τρόμο της κρυφής κάμερας

Πριν 25 χρόνια περίπου (το «βρώμικο 1989» όπως έχει χαρακτηριστεί) ένας κλέφτης τραπεζίτης, ο Γιώργος Κοσκωτάς, που είχε κάνει διάφορες βρωμοδουλειές με ανοχή ή και συνεργασία υπουργών της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έλεγε σε κάθε του βήμα, μέσα και έξω από το δικαστήριο που δικαζόταν, ότι «εγώ θα τηγανίσω Ανδρέα και ΠΑΣΟΚ».

Ζουν με τον τρόμο της κρυφής κάμερας

Εννοούσε ότι έχει στοιχεία σε βάρος τους και θα τα βγάζει σιγά-σιγά στη δίκη, δηλαδή θα τους «τηγανίζει» καθημερινά μέχρι την τελική τους εξόντωση.

Κάτι τέτοιο λένε σήμερα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που από προχθές διαλαλούν την «πραμάτεια» τους, που είναι καταγραμμένη με κρυφές κάμερες και μαγνητόφωνα, από τις συνομιλίες τους με υπουργούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Η πολιτική ζωή του τόπου κολυμπάει ήδη στο βούρκο των γκανγκστερικών μεθόδων των νεοναζί και πνίγεται στα λύματα της αλήτικης συμπεριφοράς με τη χρήση ηλεκτρονικών μηχανημάτων υποκλοπής συζητήσεων.

Τώρα, όλοι μέσα στη ΝΔ ζουν με τον τρόμο της κρυφής κάμερας της χρυσαυγίτικης συμμορίας, βουλευτές και κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να θυμηθούν τις «τυχαίες» συναντήσεις τους με Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και τα λοιπά φασιστικά «φρούτα», τι κουβέντιασαν μαζί τους, τι είπαν για Σαμαρά και δικαστές κλπ.

Αθλιότητες ενός πολιτικού συστήματος που έτσι και αλλιώς νοσεί από καιρό. Ίσως όμως και μία μεγάλη ευκαιρία να «ξεπλυθεί» και να καθαριστεί η ΝΔ από τα σταγονίδια του φασισμού, που δυστυχώς όπως αποδεικνύεται είναι πολλά και κρυφά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή