Ο «γαλάζιος εμφύλιος» της Φθιώτιδας για τον ΦΠΑ και η «μάχη της ελιάς»

Νέο επεισόδιο στον εν εξελίξει γαλάζιο «εμφύλιο» της Φθιώτιδας μεταξύ των τοπικών βουλευτών και υπουργών Γιάννη Οικονόμου και Χρήστου Σταϊκούρα.

Ο «γαλάζιος εμφύλιος» της Φθιώτιδας για τον ΦΠΑ και η «μάχη της ελιάς»
2'

Συγκεκριμένα επεισόδιο νούμερο δύο. Αφορμή σήμερα στάθηκε η μείωση του ΦΠΑ. Νωρίς νωρίς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Αντέννα άφησε την ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και νέα μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα.

Σε ερώτηση για το εάν είναι στη σκέψη της κυβέρνησης η μείωση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι σύντομα θα ανακοινώσει τις παρεμβάσεις της.

Πριν στεγνώσει το μελάνι από τα λεγόμενα Οικονόμου, όπως θα λέγαμε παλαιότερα στις εφημερίδες, ήρθε το μεγαλοπρεπές άδειασμα δια του συντοπίτη, συναδέλφου υπουργού και βουλευτή αλλά και καθ ΄ύλην αρμοδίου Χρήστου Σταϊκούρα. Καθώς ως γνωστόν το ταμείο το έχει ο υπουργός Οικονομικών.

Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι «δεν μπορούμε να εκτροχιάσουμε τον προϋπολογισμό τον Ιανουάριο ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υφίσταται αυτήν τη στιγμή οποιοδήποτε ενδεχόμενο μείωσης των συντελεστών ΦΠΑ».

Όπως προαναφέραμε αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο. Είχε προηγηθεί λίγο καιρό πριν, τον Νοέμβριο η «μάχη» για τις ψήφους της ελιάς ή ορθότερα των ελαιοπαραγωγών του νομού Φθιώτιδας καθώς οι δύο υπουργοί δημόσια με ανακοινώσεις τους «διαφήμιζαν» ότι... κατόπιν ενεργειών τους ενισχύθηκαν οι παραγωγοί του νομού προκαλώντας άσχημες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη αλλά και στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Στο ερώτημα αν θα υπάρξει νέο επεισόδιο στα... χαρακώματα της Φθιώτιδας κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια. Ο χρόνος θα δείξει...

ΤΟ BE CONTINUED...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην «Αυγή»: Παραιτήθηκε ο διευθυντής, κλείνει το καθημερινό φύλλο

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού - Πότε θα χιονίσει στην Αττική (vids)

Kίνα: Δυστοπικές εικόνες από τα «στρατόπεδα» της καραντίνας -Ασθενείς κλείνονται…σε μεταλλικά κουτιά

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η επόμενη αποχώρηση με... διπλή βόμβα; Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητoύ

Survivor: Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Πιλίδη και Κατσαούνη – Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή