GOSSIP

Θανάσης Αλευράς: Απαντά στην κριτική για την Eurovision - «Και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες»

Θανάσης Αλευράς: Απαντά στην κριτική για την Eurovision - «Και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες»

Ο ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον σχολιασμό της Eurovision, τα αρνητικά σχόλια και την συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι

Ο Θανάσης Αλευράς, μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα ανέλαβαν φέτος τον ρόλο του σχολιασμού του Διαγωνισμού της Eurovision και τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής για λάθη στα οποία υπέπεσαν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης από το Μάλμε.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και απάντησε πρώτη φορά στα σκληρά σχόλια που δέχθηκε τόσο εκείνος όσο και ο Ζερόμ Καλούτα, ενώ ξεκαθάρισε τι ακριβώς ισχύει με την αμοιβή τους από την Δημόσια τηλεόραση.

«Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό», είπε χαρακτηριστικά.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way», σημείωσε.

Σχετικά με τα λάθη που έκαναν οι δύο σχολιαστές είπε: «Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα».

Παράλληλα ο Θανάσης Αλευράς ξεκαθάρισε και τι ακριβώς ισχύει με την αμοιβή τους από την ΕΡΤ: «Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;».