Ηγουμενίτσα: Ερχόταν από την Αλβανία, έκλεβε μοτοσικλέτες και επέστρεφε με αυτές

Ο αλλοδαπός συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς 

Ηγουμενίτσα: Ερχόταν από την Αλβανία, έκλεβε μοτοσικλέτες και επέστρεφε με αυτές
1'

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας συνελήφθη αλλοδαπός, που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, είχαν πραγματοποιηθεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας 6 κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών («παπάκια»)και μία απόπειρα κλοπής, οι οποίες έφεραν κοινά χαρακτηριστικά (ώρες και συχνότητα κλοπών, τύπος μοτοσικλετών κτλ) ως προς τον τρόπο τέλεσής τους.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε και την αξιολόγηση των στοιχείων που συλλέχθηκαν, διακριβώθηκε ότι οι παραπάνω κλοπές είχαν τελεστεί από το ίδιο άτομο. Αφού σκιαγραφήθηκε το εγκληματικό του προφίλ, εντοπίστηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες το συγκεκριμένο άτομο να κινείται πεζό στην Ηγουμενίτσα, από ομάδα αστυνομικών, που είχε συγκροτηθεί με σκοπό την αναζήτηση και σύλληψή του.

Όπως προέκυψε, ο συλληφθείς, εισέρχονταν παράνομα στη χώρα από αφύλακτες διαβάσεις της ελληνοαλβανικής μεθορίου και στη συνέχεια αφαιρούσε τις μοτοσικλέτες με κλειδί «πασπαρτού», το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ενώ στη συνέχεια διέφευγε στην Αλβανία με τις κλεμμένες μοτοσικλέτες, ομοίως από μη θεσμοθετημένο σημείο εξόδου από τη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή