Αδερφός Φρέντι Μπελέρη: «Ο Ράμα δεν θέλει να χάσει το δήμο Χειμάρρας γιατί θα βγουν πολλά στη φόρα»

 Φρέντι Μπελέρης: Ο Λεονάρντο Μπελέρης δήλωσε ότι ο Έντι Ράμα φοβάται πώς σε περίπτωση που χάσει το δήμο Χειμάρρας θα αποκαλυφθούν πλαστογραφίες για οικόπεδα της περιοχής.

Αδερφός Φρέντι Μπελέρη: «Ο Ράμα δεν θέλει να χάσει το δήμο Χειμάρρας γιατί θα βγουν πολλά στη φόρα»
2'

Τους λόγους για τους οποίους κατά τη γνώμη του ο Έντι Ράμα δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον έλεγχο του δήμου Χειμάρρας, εξήγησε ο αδερφός του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Λεονάρδος Μπελέρης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως είπε η κυβέρνηση Ράμα φοβάται ότι θα βγουν στο φως πλαστογραφίες σχετικές οικόπεδα στη Χειμάρρα.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Ράμα δεν θέλει να χάσει τον δήμο Χειμάρρας. Γιατί θα βγουν πολλά στη φόρα. Συνεχίζουν να κάνουν αναθέσεις και πλαστογραφίες με τα οικόπεδα. Συνεχίζεται το πάρτι» δήλωσε ο Λεονάρδος Μπελέρης.

Μίλησε και για παραμονή του Γκέργκι Γκόρο στη θέση του υποψήφιου δημάρχου, ο οποίος διέψευσε τελικά ότι έχει παραιτηθεί. «Ο κ. Γκόρο δεν μπορεί να ανασάνει αν δεν πάρει άδεια από τον κύριο Ράμα» σημείωσε ο κ. Μπελέρης.

Επανέλαβε δε την πρόταση του αδερφού του ότι αν δεν είναι δήμαρχος ο ίδιος, που έχει εκλεγεί, τότε θα πρέπει να αναλάβει τη θέση κάποιο άλλο εκλεγμένο πρόσωπο από την παράταξή του.

Αλλά ο Γκόρο θα παραμείνει στη θέση του «όσο θέλει ο κ. Ράμα» όπως εκτίμησε ο αδερφός του Φρέντι Μπελέρη.

Μιλώντας για τη σημασία της Χειμάρρας για τον Έντι Ράμα, είπε ότι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας προτιμά να θυσιάσει το μέλλον του λαού του και να μην μπει η Αλβανία στην ΕΕ, παρά να χάσει τον δήμο Χειμάρρας.

Εκτίμησε μάλιστα ότι οι κινήσεις του οφείλονται στο γεγονός ότι έχουν γίνει «πλαστογραφίες σε ανώτατο επίπεδο και δυστυχώς κάτω από την ομπρέλα του κ. Ράμα πρέπει να προστατευτούν πολλά άτομα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή