Μάνος Δασκαλάκης: Θα καταθέσει για τις περίεργες κινήσεις της 34χρονης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται αύριο η δίκη - Ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τις κατηγορίες και ζητά δικαιοσύνη για τον θάνατο της Τζωτζίνας.

Μάνος Δασκαλάκης: Θα καταθέσει για τις περίεργες κινήσεις της 34χρονης
Ο Μάνος Δασκαλάκης.
(Πηγή: Intime News)
16'

Συνεχίζεται η πολύκροτη υπόθεση των αδικοχαμένων παιδιών της Πάτρας. Την Τρίτη, ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης με δημόσια επιστολή απάντησε στον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρακούκης, είναι ένας εκ των δύο ιατροδικαστών, που συνέταξε την έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, που διαπιστώνει ασφυκτικό θάνατο και για τα δύο παιδιά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, έχει αμφισβητήσει ανοιχτά την ιατροδικαστική έκθεση ΚαρακούκηΚαλογρηά, δηλώντας ότι υπήρχαν εκθέσεις κορυφαίων ιατροδικαστών που είχαν εξετάσει τους θανάτους των παιδιών και είχαν αποφανθεί ότι οφείλονταν σε παθολογικά αίτια.

Μιλώντας δε, την Τρίτη, σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για δίκη «ιατροδικαστών».

Τι αναφέρει η επιστολή Καρακούκη

«Υπηρετώ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης από το έτος 1993. Από το έτος 2008 διετέλεσα Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά έως το έτος 2013 και έκτοτε έως και σήμερα είμαι Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Η δική μου αποστολή είναι η έρευνα και η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων αυτής. Δεν είμαι τεχνικός σύμβουλος διαδίκων, δεν αμείβομαι από δικηγόρους και συμβάλλω στην απονομή της δικαιοσύνης ανεξαρτήτως κατηγορουμένων και κατηγόρων.

Καίτοι η σιωπή είναι πράγματι χρυσός, εκτιμώ ότι, επειδή ορισμένοι έχουν υπερβεί τις κόκκινες γραμμές, πρέπει να τοποθετηθώ στις τρεις διαστάσεις του ιδίου ζητήματος που βρίσκεται στην επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες

1) Αναφορικά με την ενοχή ή μη της κατηγορουμένης κ. Σ. Πισπιρίγκου αποκλειστικά και μόνο αρμόδια να αποφανθούν είναι τα Δικαστήρια και κανείς άλλος.

2) Αναφορικά με τις συκοφαντικές, ιταμές, ψευδείς σε βάρος μου δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της ανωτέρω Κούγια, στις οποίες ανεξάντλητα, συνεχώς και αδιάκοπα αυτός επιδίδεται, όπως ότι δεν έχω πτυχίο, ότι δεν είμαι Προϊστάμενος, ότι αυτοδιοριστήκαμε στην υπόθεση, ότι το πόρισμα είναι κωμικό κλπ, αρμόδια αποκλειστικά και μόνο είναι τα αστικά Δικαστήρια ενώπιον των οποίων θα εκδικαστεί η εναντίον του αγωγή μου και κανείς άλλος.

3) Δηλώσεις που γίνονται δημόσια δια του τύπου στα πλαίσια επηρεασμού της κοινής γνώμης με τις οποίες απαξιώνονται θεσμοί, καταρρακώνονται υπολήψεις, υποτιμώνται επαγγελματικά προσόντα, πολυετής επαγγελματική εμπειρία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υποβιβάζονται και μηδενίζονται τίτλοι σπουδών όπως διδακτορικών περί των οποίων «λογικό» να αγνοούν τον τρόπο κτήσης τους οι μη κατέχοντες κλπ και γενικά επιθέσεις με ανοίκειο τρόπο κατά παντός, δυστυχώς προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, τον πολιτισμό μας και δεν συμβάλλουν στην απονομή της δικαιοσύνης.

Αθήνα 10 Ιανουαρίου 2023

Νικόλαος Γ. Καρακούκης

Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

Προϊστάμενος Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών».

«Η κεταμίνη δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα» – Τι λέει o ιατροδικαστής που επικαλείται ο Κούγιας

Ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, αναφέρθηκε στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν μπορώ να πω πολλά για μια υπόθεση που αυτή τη στιγμή κρίνεται στα δικαστήρια. Αφήστε να υπάρχουν άσσοι στον μανίκι. Το πόρισμα για την Τζωρτζίνα επιδέχεται διαφορετικής προσέγγισης. Ναι μεν η κεταμίνη συμμετέχει στον μηχανισμό θανάτου αλλά δεν είναι αυτή η αιτία του θανάτου», ανέφερε ο Χρήστος Κραββαρίτης, ιατροδικαστής Θεσσαλίας.

«Η κεταμίνη δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα»

Ο ιατροδικαστής από τη Θεσσαλία αποκάλυψε, πως υπάρχουν σημαντικά ευρήματα στην ιστοπαθολογική της 9χρονης που βρέθηκαν στην αφάνεια και σκοπεύουν να αναδείξουν.

«Προφανώς το τοξιλογικό πόρισμα της Τζωρτζίνας δεν περιλαμβάνει μόνο κεταμίνη. Περιλαμβάνει κι άλλες ουσίες. Η τοξικολογική δείχνει κι άλλα φάρμακα και η ιστοπαθολογική έκθεση δείχνει κι άλλα σημαντικά ευρήματα, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει κανείς».

Σύμφωνα με το Mega, ο Αλέξης Κούγιας με σημερινές δηλώσεις του υποστήριξε πως η κεταμίνη δόθηκε ενδονοσοκομειακά και μάλιστα από τους γιατρούς. Κάτι όμως που εξακολουθούν να αρνούνται κατηγορηματικά κύκλοι του Νοσοκομείου Παίδων στο LIVE NEWS.

«Δεν δώσαμε εμείς την κεταμίνη. Άλλωστε δεν υπήρχε λόγος να χορηγηθεί αναισθητικό σε ένα παιδί που είναι σε ανακοπή», αναφέρουν πηγές από το Νοσοκομείο Παίδων.

Προς επίρρωση αυτού, κανένα από τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την ανάνηψη δεν ανιχνεύτηκαν μεταθανάτια. Αυτό σημαίνει πως το παιδί την στιγμή που μπήκαν οι γιατροί στο δωμάτιο ήταν ήδη νεκρό.

Η κεταμίνη συνεπώς δόθηκε σε χρόνο προγενέστερο και μάλιστα αρκετή ώρα πριν ώστε να μεταβολιστεί ένα μέρος της και να βρεθεί στα ούρα της 9χρονης.

«Εξαρτάται πάντα και με τη δόση που θα δώσεις. Η θεραπευτική δόση μεταβολίζεται γρήγορα εν αντιθέσει με τη θανατηφόρα δόση που ο οργανισμός δεν προλαβαίνει να την μεταβολίσει», συμπληρώνει ο τοξικολόγος στο Mega.

Εν προκειμένου, 6,5μικροg κεταμίνης/ML δεν πρόλαβαν να μεταβολιστούν από τον οργανισμό του 9χρονου παιδιού. Είναι η επίμαχη δόση που ανιχνεύτηκε μεταθανάτια στο αίμα της μικρής και οδήγησε την μητέρα της στη φυλακή.

Κραββαρίτης: «Κατέληξαν από αδιευκρίνιστα αίτια»

Ο Χρήστος Κραββαρίτης αναλύει και ξεδιπλώνει την δική του επιστημονική άποψη και εξηγεί γιατί το πόρισμα Καρακούκη και Καλόγρηα έχει ήδη, σύμφωνα με εκείνον, καταρριφθεί.

«Το πόρισμα αμφισβητείται όταν ο πιο σημαντικός βοηθός στο πόρισμα, ο παθολογοανατόμος στον οποίον απευθύνθηκαν, ο κ. Ευτυχιάδης, αναδιπλώνει και λέει ότι η χρώση, που χρησιμοποιήθηκε, δεν εξειδικεύεται για να βγάλει ασφυξία. Κάτι που είναι και επιστημονικά λογικό, γιατί μια χρώση δεν μπορεί να βγάλει ασφυξία παρά μόνο υποξία. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι αυτή η χρώση, που χρησιμοποιήθηκε, δεν είναι εξειδικευμένη για να βγάλει ασφυκτικό θάνατο», αναφέρει ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, κ. Χρήστος Κραββαρίτης.

Ο ιατροδικαστής εξηγεί πως τα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας κατέληξαν από παθολογικά αλλά αδιευκρίνιστα αίτια, εκφράζοντας μάλιστα και έναν προβληματισμό γιατί δεν συνεκτιμήθηκε το γεγονός πως η Μαλένα έπασχε από λευχαιμία.

«Να είμαστε λογικοί, η λευχαιμία δεν γιατρεύεται σε μια μέρα. Ένας καρκινοπαθής δεν γίνεται καλά από την μια μέρα στην άλλη. Καρκίνος είναι, δεν είναι γρίπη. Κακοήθης νόσος είναι και μάλιστα δέχτηκε και σχήμα χημειοθεραπείας. Τα χημειοθεραπευτικά φάρμακα είναι βαρύτατης τοξικής δράσεως. Όλα αυτά αποσιωπήθηκαν», συμπληρώνει ο ιατροδικαστής..

Το ημερολόγιο νοσηλείας της Μαλένας, έδειχνε πόσο άριστη και χωρίς προβλήματα ήταν η υγεία του παιδιού. Χωρίς να ληφθεί υπόψη ο ιατρικός φάκελος, στο πιστοποιητικό, ο θάνατος της μικρής θα αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια.

«Ήταν λάθος η ορολογία της ηπατικής ανεπάρκειας που δόθηκε ως αιτία θανάτου. Αυτό είναι σαφές. Όμως, υπήρχε μια επιβάρυνση του ήπατος στην περίπτωση της Μαλένας. Στην περίπτωση της Ίριδας, η πλευρά Πισπιρίγκου αντικρούει την κατηγορία της ασφυξίας με ένα σπάνιο αυτοάνοσο μεταβολικό σύνδρομο από το οποίο, όπως λένε, έπασχε το έξι μηνών βρέφος», λέει ο κ. Κραββαρίτης.

«Τα δύο παιδιά έχουν καταλήξει από παθολογικά αίτια τα οποία είναι αδιευκρίνιστα και αυτό δεν είναι σπάνιο στην ιατροδικαστική επιστήμη. Να σας δώσω ένα παράδειγμα, η θανατηφόρος αρρυθμία δεν φαίνεται στην νεκροτομή», συμπληρώνει ο ιατροδικαστής.

Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική Δικαιοσύνη η οποία και θα κρίνει την ενοχή ή μη της 34χρονης μητέρας στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που συντάραξε την χώρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται αύριο η δίκη

Το μεσημέρι της Τρίτης στις 12.00, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα επιστρέψει στην αίθουσα του δικαστηρίου ενώπιον δικαστών και ενόρκων. Απέναντί της θα βρεθεί ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας. Δυο ξένοι στον ίδιο χώρο. Το μέχρι πρότινος έτερον της ήμισυ, που την υποστήριζε σθεναρά, ως την στιγμή που οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες για τον θάνατο και των τριών τους παιδιών.

Μια «σκηνή» που αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, μια στιγμή που μέχρι και πριν από εννέα μήνες, ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος έδειχνε να μπορεί να την φανταστεί, μιας και εμφανίζονταν ως ένα ζευγάρι «δεμένο» από τον πόνο για τον χαμό των κοριτσιών τους.

Νωρίτερα, ωστόσο, στις 09.00 το πρωί, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρίσκεται στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Μια διαδικασία η οποία αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ώρες και πιθανότατα να μην έχει ολοκληρωθεί ως τις 12.00 που η κατηγορούμενη πρέπει να βρίσκεται στην αίθουσα του μικτού ορκωτού όπου δικάζεται.

Ο κ. Κούγιας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η διαδικασία της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου θα είναι αιτία ώστε η δίκη για την Τζωρτζίνα να λάβει αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, χθες, εμφανίστηκε στα δικαστήρια φανερά αδυνατισμένη, φορώντας μαύρο μακρύ φόρεμα με χρυσά κουμπιά, μπότες και παλτό, έχοντας τα μαλλιά της βαμμένα.

Μια άλλη, διαφορετική εικόνα από αυτή που βλέπαμε πριν 9 μήνες, στις συνεντεύξεις της και στα πλάνα από τη σύλληψη και τη μεταγωγή της.

Διαφορετική είναι όμως και η συμπεριφορά της. Στο άκουσμα του κατηγορητηρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου, για πρώτη φορά συγκινήθηκε. Για πρώτη φορά, τα δάκρυά της φανέρωναν συναίσθημα, κάτι για το οποίο είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, ως μια μάνα που έχασε τα τρία της παιδιά και μιλούσε δημόσια για τον χαμό τους, δίχως ίχνος του παραμικρού πόνου.

Ίσως πλέον επιχειρείται η 34χρονη να υιοθετήσει ένα πιο ανθρώπινο προφίλ, διαφορετικό από αυτό που μέχρι σήμερα παρουσίαζε προς τα έξω.

Η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιστρέφοντας από το δικαστήριο, φάνηκε ταραγμένη να αγωνιά για το τι πρόκειται να συμβεί. Δε θέλησε να προαυλιστεί και μιλά συνεχώς από το καρτοτηλέφωνο έξω από το κελί της στον πρώτο όροφο της γυναικείας πτέρυγας του Κορυδαλλού, με τον συνήγορό της για τα όσα θα ακολουθήσουν και την υπερασπιστική της γραμμή.

Περισσότεροι από 40 γιατροί αναμένεται να σταθούν απέναντί της στο δικαστήριο, καταθέτοντας στοιχεία επιστημονικά τεκμηριωμένα αποδεικνύοντας την ενοχή της. Στο πλευρό της, ωστόσο, βρίσκονται 8 επίσης εξειδικευμένοι γιατροί, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά της.

Ανάμεσά τους η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία από κατήγορος στην αρχή της υπόθεσης, έχει πλέον αναλάβει τον ρόλο του μάρτυρα υπεράσπισης, ισχυριζόμενη ότι τελικά η ποσότητα της κεταμίνης που δόθηκε στην Τζωρτζίνα ήταν θεραπευτική και όχι μοιραία για τη ζωή της.

Οι εξελίξεις στη δίκη της χρονιάς αναμένονται καταιγιστικές, με τον «πόλεμο» των ιατροδικαστών για τα πορίσματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, να μαίνεται.

Ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στην Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών είναι έτοιμος να καταθέσει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και να μιλήσει την υπόθεση που άλλαξε τη ζωή του και τον έκανε γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι μαρτυρίες στενών φίλων του στο Mega και οι αποκλειστικές πληροφορίες για αυτά που είναι έτοιμος να πει, φουντώνουν ακόμα περισσότερο την πολύκροτη υπόθεση.

Το στενό του περιβάλλον ξεκαθαρίζει πως ο πατέρας δεν έχει ούτε να φοβηθεί, ούτε να κρύψει το παραμικρό. Θα επαναλάβει το περιεχόμενο της κατάθεσης που είχε δώσει τον περασμένο Απρίλιο στην ανακρίτρια και θα στηρίξει την κατηγορία που αποδίδεται στην πρώην γυναίκα του, για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Κλεισμένος στον εαυτό του, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, επαναλαμβάνει στοn στενό κύκλο φίλων και συγγενών που συνομιλεί, ότι θέλει να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης του και να κλείσει η υπόθεση.

Σε στέκια που σύχναζε στην Πάτρα μέχρι και πριν από έναn χρόνο, οι φίλοι του αναρωτιούνται και σκέφτονται τον Γολγοθά που ανεβαίνει. Τα όσα λέει στο LIVE NEWS πρώην εργοδότης του, συμπυκνώνουν τα περισσότερα από αυτά που έχουν στο μυαλό τους, ορισμένοι από εκείνους που κάποτε τον έβλεπαν καθημερινά.

Στο ξεκίνημα της δίκης θα καταθέσει πρώτος. Θα σταθεί απέναντι από την 34χρονη και αναμένεται να επαναλάβει λόγια και φράσεις που είπε τον περασμένο Απρίλιο στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα,.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

«Μέχρι το μοιραίο περιστατικό δεν ήμουν στο νοσοκομείο και έμαθα για την απώλεια της κόρης μου ενώ ήμουν εντός του λεωφορείου από Πάτρα για Αθήνα. Το χρονικό διάστημα που νοσηλευόταν το παιδί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού επικοινωνούσα με το παιδί μέσω βίντεο κλήσεων που έκανα στη μητέρα του. Την ώρα που μου ανήγγειλαν την απώλεια της μικρής ήμουν στο λεωφορείο στην περιοχή του Κιάτου», είχε αναφέρει στην κατάθεσή του Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας της Τζωρτζίνας θυμάται τι είχε συμβεί όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Μέσα σε αυτό το δωμάτιο, η κόρη του είχε ξεψυχήσει και οι προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, δεν αποδίδουν.

«Φθάνω στην Αθήνα, με παραλαμβάνει το αφεντικό μου και πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εκεί βλέπω τη Ρούλα καθισμένη σε μια καρέκλα έξω από το δωμάτιο. Της μίλαγα αλλά δεν απαντούσε. Ήταν σε κατάσταση σοκ και μετά από λίγο βγήκαν οι νοσηλεύτριες από το δωμάτιο και μας είπαν να μπούμε μέσα να δούμε το παιδί. Μόλις μπήκαμε, η Ρούλα αγκάλιασε το παιδί και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς. Το ίδιο και εγώ, μη μπορώντας να καταλάβω τι είχε συμβεί».

Το επόμενο δίμηνο οι γονείς της Τζωρτζίνας ακολουθούν την ίδια γραμμή μπροστά στις κάμερες.

Πίσω από τις κάμερες και τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους, η συμπεριφορά της 34χρονης είχε αρχίσει να του γεννά ερωτήματα, όπως είπε στην ανακρίτρια.

«Διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας συνεχώς το νου της αν θα πουν κάτι σχετικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας ή αν έχουν ανακαλύψει κάτι. Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα για ποιο λόγο είχε απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια θανάτου του παιδιού μας», συνεχίζει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Οι εξελίξεις ήταν για τον ίδιο απρόβλεπτες και τα στοιχεία αναπάντεχα όπως είπε.

«Σε κανέναν από την οικογένειά μας ή φίλους μας η κατηγορούμενη δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιο κακό στο παιδί μας. Ίσα ίσα που το φρόντιζε όπως όλα τα παιδιά με πάρα πολύ αγάπη και έκανε τα πάντα μόνη της».

Εκτός από τη δολοφονία με κεταμίνη, η 34χρονη κατηγορείται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας λίγους μήνες νωρίτερα, σε νοσοκομείο της Πάτρας. Τότε που έμεινε παράλυτη και ουσιαστικά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της.

«Όταν γεννήθηκε η Τζωρτζίνα και μέχρι τα οχτώ της χρόνια ήταν ένα υγιέστατο και πανέξυπνο παιδάκι. Τότε, ένα πρωί πληροφορούμαι τηλεφωνικά από την κατηγορούμενη και ενώ ήμασταν σε διάσταση και είχα φύγει από το σπίτι, ότι ενώ κοιμόταν μαζί με την Τζωρτζίνα, αυτή ξύπνησε και άρχισε να τρέμει στο σώμα της», συνεχίζει.

«Έλεγε η Τζωρτζίνα στη μαμά της ότι ένιωθε μια βόμβα στην πλάτη της και ζητούσε η μικρούλα να πάει στο γιατρό. Έτσι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο από τους γονείς της Ρούλας και την ίδια. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο κατά την ώρα της εισαγωγής της αλλά λόγω Covid δεν με άφησαν να μπω στο δωμάτιο».

Τότε, η ζωή της Τζωρτζίνας σώθηκε από θαύμα όπως είχαν τονίσει στο LIVE NEWS, οι θεράποντες γιατροί της. «Το απόγευμα με καλεί η κατηγορούμενη στο κινητό μου και μου είπε χαρακτηριστικά ότι το παιδί έμεινε. Φθάνω στο νοσοκομείο και εκεί βλέπω τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί μου και τελικά το επανάφεραν μετά από 55 λεπτά».

H περιγραφή του, τον περασμένο Απρίλιο ήταν αναλυτική και αφηγηματικού χαρακτήρα. Ο πατέρας της Τζωρτζίνας είχε πάρει τα πράγματα με τη σειρά.

«Με την κυρία Πισπιρίγκου γνωριστήκαμε σε αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Πάτρας το έτος 2013. Δημιουργήσαμε σχέση και αργότερα, το ίδιο έτος ήρθε στη ζωή μας η Τζωρτζίνα».

Ο θάνατος της Μαλένας το 2019, άλλαξε τα πάντα, σύμφωνα με τον πατέρα των παιδιών. Ήταν η αφετηρία για μια σειρά από προβλήματα και τριβές.

«Μέχρι το έτος 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλένα, της οποίας η αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, ήμασταν μια χαρά σαν οικογένεια. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας. Από το έτος 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της μικρής μας Μαλένας άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας χωρίς αυτό όμως να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας».

Τον θάνατο της Μαλένας το 2019, διαδέχεται δυο χρόνια μετά το τέλος της Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της και το δράμα ολοκληρώνεται στα τέλη του περασμένου Γενάρη, όταν υπέκυψε η Τζωρτζίνα.

«Μετά το θάνατο της Μαλένας αντί να μας δέσει όλο αυτό, άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή, η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολούμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί την Τζωρτζίνα μας».

Η ώρα της δίκης έχει φτάσει. Με τον πατέρα των 3 αδικοχαμένων κοριτσιών να δηλώνει πανέτοιμος να περιγράψει και να απαντήσει σε ότι του ζητηθεί. Στηρίζει τις κατηγορίες επαναλαμβάνει στο στενό του περιβάλλον, πως θέλει δικαιοσύνη για τον θάνατο της αγαπημένης του Τζωρτζίνας.

Σχετικές ειδήσεις

Ρούλα Πισπιρίγκου - Κούγιας: Ο Δασκαλάκης θα έχει προβλήματα στη δίκη

Η γνωμάτευση που φέρνει τα πάνω κάτω στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Πισπιρίγκου: Τι λέει η ιατροδικαστής που διορίστηκε τεχνική σύμβουλος

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή