Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που μπήκε παράνομα σε στενό

Ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε χθες νωρίς το βράδυ στην οδό Καρδίτσης λίγο πριν τη διασταύρωσή της με τον οδό Σαρίμβεη στη Λάρισα.

Πεζός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που μπήκε παράνομα σε στενό
1'

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 53χρονος οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 43χρονο Λαρισαίο, καθώς παρά το απαγορευτικό εισήλθε παράνομα στο μονοδρομημένο τμήμα της οδού Καρδίτσης, μετά τη διασταύρωση της ΔΕΗ.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 χθες το απόγευμα και όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του thessalianews.gr, ο 43χρονος Λαρισαίος επιχείρησε να διασχίσει την οδό Καρδίτσης με προορισμό κατάστημα στο απέναντι πεζοδρόμιο. Έτσι παρασύρθηκε από το επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν παράνομα στο μονοδρομημένο τμήμα της οδού Καρδίτσης για να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μονοδρόμηση του συγκεκριμένου τμήματος (από τη ΔΕΗ έως την Σαρίμβεη) της οδού Καρδίτσης και στο ρεύμα εξόδου από την πόλη έχει γίνει και στο παρελθόν η αιτία αρκετών ατυχημάτων με δεδομένο ότι, συχνά οδηγοί παραβιάζουν τη σήμανση και παράλληλα κάτοικοι της περιοχής, διασχίζουν το οδόστρωμα χωρίς να ελέγχουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων από την αριστερή λωρίδα, γνωρίζοντας ότι είναι μονόδρομος.

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: 18χρονη επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή