Καιρός: Με χιόνια και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν η Ήπειρος - Προβλήματα από τον παγετό

Ειδήσεις για καιρό/χιόνια: Το χιόνι που έριξε αργά το απόγευμα και νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (28/12) στην πόλη των Ιωαννίνων, δημιούργησε προβλήματα στο οδικό δίκτυο καθώς δημιουργήθηκε παγετός στους δρόμους με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις μετακινήσεις.

Καιρός: Με χιόνια και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν η Ήπειρος - Προβλήματα από τον παγετό
1'

Ανάλογη είναι η εικόνα και στα Τζουμέρκα, το Μέτσοβο και την Κόνιτσα. Το χιόνι πέφτει σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 500 μέτρων, ενώ επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία στο νομό.

Ήδη έχουν συγκροτηθεί συνεργία για τα μηχανήματα, ενώ έχει γίνει και διανομή αλατιού σε περιοχές του δήμου Ιωαννιτών, το οποίο οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εάν υπάρξει ανάγκη.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται τη νύχτα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έως και -14 βαθμούς στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων.

Προβλήματα παγετού σύμφωνα με το epirusgate, έχουν δημιουργεί στην Κατσικά, στην Ανατολή και τα Μάρμαρα, ενώ ο δρόμος προς τους Λιγκιάδες άνοιξε πριν από τα μεσάνυχτα από εκχιονιστικά μηχανήματα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, μιας και ο παγετός και οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή