Δολοφονία φοιτήτριας: Η Ελένη γνώριζε το δολοφόνο της - Έτσι σκότωσαν την 21χρονη

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στη Ρόδο

Δολοφονία φοιτήτριας: Η Ελένη γνώριζε το δολοφόνο της - Έτσι σκότωσαν την 21χρονη
1'

Ξετυλίγεται ώρα με την ώρα το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας με θύμα μια νεαρή κοπέλα, φοιτήτρια στη Ρόδο.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (04/12) οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους προκαλώντας σοκ ακόμα και στους έμπειρους Αστυνομικούς και Λιμενικούς που τους ανέκριναν.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι σκότωσαν την 21χρονη ρίχνοντας ωστόσο τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας στον ANT1, η άτυχη Ελένη φέρεται να γνώριζε από πριν το έναν εκ των δύο δολοφόνων της και έκαναν παρέα τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος της φοιτήτριας πήγε να την πάρει από το σπίτι της με σκοπό να πάνε στο εξοχικό του. Εκεί ωστόσο ήταν και ένας φίλος του. Οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά, με την κοπέλα να αρνείται και να ακολουθεί μεγάλος καβγάς.
Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν την 21χρονη κοπέλα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους.

Εκεί, την πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία διαρκείας, πτώση θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά... Ο καιρός μέχρι την Κυριακή!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή