Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες αύριο

Μεγάλη ταλαιπωρία για το επιβαττικό κοινό αναμένεται αύριο στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ–ΑΔΕΔΥ, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν με απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας.

Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες αύριο
1'

Οι συρμοί ΟΣΕ και Προαστιακού θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι όλο το 24ωρο, ενώ ακυρώσεις αναμένονται και στα τελευταία βραδινά δρομολόγια της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου.

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (στις 5:00 π.μ. της Παρασκευής).

Τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Σε απεργία θα προχωρήσουν αύριο και οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Το Μετρό θα λειτουργεί με εξαίρεση στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο, όπου δεν θα εκτελούνται δρομολόγια λόγω της απεργίας του ΟΣΕ, ωστόσο αναμένεται επιβεβαίωση.

Για τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ) αναμένονται αποφάσεις .

Ούτε τα αεροπλάνα θα πετάξουν, καθώς η ΟΣΥΠΑ θα συμμετάσχει με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή