Κροκέτες κουνουπιδιού
Αφράτα κεφτεδάκια κουνουπιδιού που θα σας λύσουν τα χέρια.
#tsoulotip: Στραγγίζουμε το κουνουπίδι για να φύγουν όλα τα υγρά του και να μπορέσει να παναριστεί πιο εύκολα.
Προετοιμασία και εκτέλεση
- Εκτέλεση για τα κεφτεδάκια: Τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το κουνουπίδι και το βράζουμε για περίπου 5-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- 2Κατόπιν, σουρώνουμε το κουνουπίδι και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή