Η συνταγή της ημέρας: Πίτα με μοσχάρι

#tsoulotip: Προσέχουμε να πιέσουμε καλά τις άκρες όταν κλείνουμε την πίτα ώστε να κολλήσει πάνω στο ταψί. Δεν κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια του φύλλου ώστε να φουσκώσει κατάτ τη διάρκεια του ψησίματος.

Η συνταγή της ημέρας: Πίτα με μοσχάρι

ΥΛΙΚΑ

1 φύλλο σφολιάτας

1 κιλό μοσχάρι από σπαλομίτα, κομμένο σε κύβους 5x5 εκ.

3 φύλλα δάφνης

5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

750 ml κόκκινο κρασί

3 στικ σέλερι, ψιλοκομμένα

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή