Η συνταγή της ημέρας: Αμυγδαλωτά

#tsoulotip: Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις τη μαρέγκα στο μείγμα για να μην πέσει ο αέρας που δημιουργούμε.

Η συνταγή της ημέρας: Αμυγδαλωτά

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αμύγδαλο, λευκό

400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

10 γρ. πικραμύγδαλο

3 ασπράδια, από αυγά (medium)

Ανθόνερο, για το ράντισμα

Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή