Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαράκι λεμονάτο
#tsoulotip: Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια ίδιου μεγέθους ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα και σωστά.
![Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαράκι λεμονάτο](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2020/03/22/tsoulis.jpg?t=UxDkd_lRnEVT86oquwY1bg)
ΥΛΙΚΑ
1500 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
900 ml μοσχαρίσιο ζωμό
120 ml χυμό λεμονιού
100 ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
2 φύλλα δάφνης
1 πράσο, χοντροκομμένο
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Για το δέσιμο της σάλτσας:
30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
25 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή