Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαράκι λεμονάτο

#tsoulotip: Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια ίδιου μεγέθους ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα και σωστά.

Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαράκι λεμονάτο

ΥΛΙΚΑ

1500 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένο σε χοντρά κομμάτια

900 ml μοσχαρίσιο ζωμό

120 ml χυμό λεμονιού

100 ml ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια, χοντροκομμένα

2 σκ. σκόρδο, ολόκληρες

2 φύλλα δάφνης

1 πράσο, χοντροκομμένο

1 κ.γ. μπούκοβο

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

Αλάτι

Πιπέρι

Για το δέσιμο της σάλτσας:

30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

25 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή