Ανατροπή για την Κέιτ Μίντλετον - Η αποκάλυψη του Ουίλιαμ για την υγεία της

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ενημέρωσε για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον
Ανατροπή για την Κέιτ Μίντλετον - Η αποκάλυψη του Ουίλιαμ για την υγεία της
Getty Images
1'

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Ούιλιαμ εμφανίστηκε με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα στους εορτασμούς της D-day το απόγευμα της Τετάρτης (5/6).

Αφού έδωσε μια συγκινητική ομιλία σε βετεράνους και πολιτικούς στην εκδήλωση, πρίγκιπας Ουίλιαμ συζήτησε με ανθρώπους του κοινού, συμπεριλαμβανομένου ενός ήρωα πολέμου που ρώτησε για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον εν μέσω της θεραπείας της για τον καρκίνο.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο William απαντά: «Είναι καλύτερη, ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι εδώ σήμερα.» Συνέχισε λέγοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας μιλούσε με γυναίκες που δούλευαν στο Bletchley Park ως παραβάτες κωδικών κατά τη διάρκεια του πολέμου - μαζί με τη γιαγιά της Kate, Valerie Middleton.

Ο Γουίλιαμ συνέχισε: «Υπενθυμίζω σε όλους πώς η γιαγιά της υπηρέτησε στο Μπλέτσλεϊ, οπότε είχε αρκετά κοινά με μερικές από τις κυρίες εδώ».

Η Valerie και η δίδυμη αδερφή της. Mary δούλευαν στο Hut 16 στο Bletchley Park. Εργάστηκε στην ομάδα των κωδικοποιητών που βοήθησαν να ξεκλειδωθεί η γερμανική μηχανή Enigma.

Ωστόσο, όπως είπε ο Γουίλιαμ σε μια από τις γυναίκες που δούλευαν εκεί: «Η γιαγιά της γυναίκας μου έκανε το ίδιο πράγμα με εσένα. Η Catherine το έμαθε μόνο στο τέλος της ζωής της».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή