Αθώα αποφυλακίστηκε έπειτα από επτά χρόνια

Θετική έκβαση είχε η υπόθεση της Φλοράνς Κασέ της 38χρονης Γαλλίδας, η οποία δικαιώθηκε έπειτα από επτά χρόνια . Η Φλοράνς επιστρέφει στην πατρίδα της μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο Μεξικό για την άμεση αποφυλάκισή της .

Αθώα αποφυλακίστηκε έπειτα από επτά χρόνια
1'

Οι γονείς της δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους.

«Είναι μία έκρηξη χαράς. Είναι υπέροχο..Της αξίζει. Είναι αθώα και έχει αγωνιστεί για να το αποδείξει. Είναι μία νίκη γι΄αυτήν», ανέφερε στη γαλλική τηλεόραση η μητέρας της Κασέ, Σαρλότ.

Η γαλλική ηγεσία χαιρέτησε την δικαστική απόφαση με τον Γάλλο πρόεδρο , Φρανσουά Ολάντ, να μιλά για το τέλος μίας ιδιαίτερα επώδυνης περιόδου. Ο ένοικος των Ηλυσίων ευχαρίστησε επίσης όλους εκείνους οι οποίοι στο Μεξικό και στη Γαλλία δεσμεύονται για την αλήθεια και την επικράτηση της Δικαιοσύνης.

Να υπενθυμιστεί πως η Γαλλίδα συνελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου του 2005 μαζί με τον τότε σύντροφό της, Ισραέλ Βαγιάρτα, ο οποίος κατηγορείται ως αρχηγός της συμμορίας των «Los Zodiacos» για πλήθος απαγωγών και μία δολοφονία. Η σύλληψή της έγινε κοντά σε ένα ράντσο όπου βρέθηκαν κρυμμένοι πολλοί όμηροι της συμμορίας του συντρόφου της. Η ίδια αρνήθηκε ότι ήξερε τη δράση του φίλου της, ο οποίος ομολόγησε τα πάντα για την ομάδα του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή