Tραγικό: Ο «καλός Σαμαρείτης» σκοτώθηκε λίγο μετά το γάμο του

Η ιστορία του "καλού Σαμαρείτη" όπως τον αποκαλούν τα αμερικανικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει απίστευτη συγκίνηση αλλά και σοκ στους Αμερικανούς πολίτες, ενώ τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Tραγικό: Ο «καλός Σαμαρείτης» σκοτώθηκε λίγο μετά το γάμο του
1'

Όπως έγινε γνωστό, την ώρα που ο άνδρας πήγαινε με τη σύζυγό του στο ξενοδοχείο που θα διέμεναν για την πρώτη νύχτα του γάμου τους, η ευτυχία τους μετατράπηκε σε τραγωδία. Καθώς διέσχιζαν ένα δρόμο του Crown Point της Ιντιάνα, είδαν μια γυναίκα το αυτοκίνητο της οποίας είχε πέσει εξαιτίας του χιονιού σε ένα χαντάκι.

Ο άντρας, ο οποίος είχε και δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, άφησε τη σύζυγό να περιμένει μέσα και αυτός πήγε να βοηθήσει τη Linda Darlington. Καθώς όμως στεκόντουσαν στην άκρη του δρόμου, χτυπήθηκαν από ένα όχημα και κατόπιν από άλλα δύο τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους! Τα δύο θύματα, πέθαναν ακαριαία.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του William, Nikki Knight η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που την βρήκε: «Έγινα από νιόπαντρη, χήρα σε λιγότερο από 48 ώρες» δήλωσε σοκαρισμένη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή