Νέα τραγωδία με πρόσφυγες: Πνίγηκαν έξι παιδάκια

Νέα τραγωδία στις ακτές τις Τουρκίας – Έξι νεκράπαιδιά ο τραγικός απολογισμός του ναυαγίου μιας λέμβου που μετέφερε μετανάστες από το Τσεσμέ εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας
Νέα τραγωδία με πρόσφυγες: Πνίγηκαν έξι παιδάκια
1'

Δεν έχει τέλος το προσφυγικό δράμα – Συγκλονιστικές εικόνες

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας, Αναντολού, το ναυάγιο συνέβη στα ανοιχτά του Τσεσμέ και διασώθηκαν ακόμα πέντε άνθρωποι, ενώ αναζητούνται δύο.

Όλοι οι επιβαίνοντες στην λέμβο ήταν Αφγανοί και επιχειρούσαν να προσεγγίσουν τη Χίο, ξεκινώντας από το Τσεσμέ, εν μέσω κακοκαιρίας.

Στα μισά της διαδρομής η λέμβος στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε από τους ισχυρούς ανέμους με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό όλοι οι επιβαίνοντες.

Τα παιδάκια δεν μπόρεσαν δυστυχώς να τα καταφέρουν απέναντι στους θυελλώδεις ανέμους και τη μανιασμένη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Όλα τα πτώματα των παιδιών έχουν περισυλλεγεί από το νερό και μεταξύ τους βρίσκεται ένα βρέφος, όμως ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ηλικία τους.

Την ίδια ώρα, την τραγική ιστορία του μικρού Αϊλάν που έγινε σύμβολο του προσφυγικού δράματος, όταν το πτώμα του ξεβράστηκε από την θάλασσα στην Αλικαρνασσό, θυμίζει η ιστορία της πεντάχρονης Σαγίντα Αλί. Το πτώμα της μικρής ξεβράστηκε σε ακτή του Τσεσμέ και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η τύχη των γονιών της.\

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ GALLERY ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή