Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (29.03) την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler: Επιστροφή στα αγωνίσματα για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (29.03) την ασυλία – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Instagram/Survivor Greece
2'

Το Survivor αφήνει πίσω του το πάρτι της ένωσης και επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς. Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε… πράγματα και θαύματα να συμβαίνουν ανάμεσα στους παίκτες, σε ένα άκρως διασκεδαστικό βράδυ που πέρασαν. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα όπως η… τούμπα του Νίκου Μπάρτζη και το σαρδάμ του Τούρκου παίκτη με το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Πριν από τη μεγάλη συναυλία του Τζέισον Ντερούλο, πάντως, είδαμε και τη μεταμόρφωση των παικτών με μερικά εντυπωσιακά πλάνα να βάζουν… φωτιά στις οθόνες μας. Η ουσία, βέβαια, είναι πως πλέον οι δυο ομάδες του Survivor θα μένουν σε μια παραλία κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να πυροδοτήσει εντάσεις. Από το trailer του επεισοδίου βλέπουμε πως θα υπάρξουν αρκετές διενέξεις μεταξύ των παικτών και μάλλον η συμβίωση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Βέβαια, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται και πάλι στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, όπου στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε την πρώτη μάχη μεταξύ των παικτών της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Θυμίζουμε ότι τελευταία αποχώρησε η παίκτρια της μπλε ομάδας, Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία ακόμα δεν έχει μιλήσει δημόσια. Ο Πάνος Καλλίδης, πάντως, μίλησε και αποκάλυψε αρκετά για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη!

Στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, λοιπόν, αναμένεται να γίνει μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες. Ποια θα επικρατήσει έτσι ώστε να μην αναδείξει υποψήφιο; Τα spoilers έχουν την απάντηση…

Με δεδομένη τη νίκη των μπλε, με σκορ 10-6 όπως λένε οι πληροφορίες, οι κόκκινοι θα οδηγηθούν σε αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο είναι συγκεχυμένες αναφορικά με το ποιος θα είναι ασφαλείς, καθώς υπάρχει πληροφορία τόσο για νίκη του Κόρο όσο και για νίκη του Παύλου, με τον δεύτερο όσο περνά η ώρα να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Σε κάθε περίπτωση, στο Συμβούλιο του Νησιού οι κόκκινοι θα ψηφίσουν και όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν αλλάξει και πολλά παρά το καλό κλίμα στο πάρτι της ένωσης.

https://www.instagram.com/p/CNApBEWArdH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό σημαίνει πως ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor θα είναι ο Τριαντάφυλλος!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα στο χωριό: Μην ετοιμάζεστε! Τα στοιχεία που δείχνουν... απαγόρευση κυκλοφορίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή