Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους «Διάσημους»

Survivor: Δεύτερη σερί νίκη για τους Μαχητές στον αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους «Διάσημους»
3'

Το ριάλιτι επιβίωσης όπως φαίνεται έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητας μας μιας και πλήθος τηλεθεατών έχει ξεκινήσει να το παρακολουθεί.

Στο σημερινό επεισόδιο η ομάδα των Διάσημων έχασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας και κλήθηκε να παρουσιαστεί στο συμβούλιο του νησιού. Όπως φαίνεται η κατάσταση μεταξύ των μελών της ομάδας δείχνει να ξεφεύγει καθώς οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, ειδικά μετά από μια δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, για τα «πηγαδάκια».

Ο Γιώργος Λιανός έκανε λόγο στην αρχή για διάσπαση της ομάδας των διασήμων, αλλά και για το κομμάτι της ψυχολογίας τους, που είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον πάγκο, αλλά και για τον παίκτη, που τρέχει εκείνη την ώρα στο run. Όπως ανέφερε η Ευρυδίκη αποσιωπεί καταστάσεις επίτηδες, προκειμένου να μπορέσει να εξερευνήσει και να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με τους περισσότερους χαρακτήρες. Ο συμπαίκτης Απόστολος Ρουβάς, πήρε το λόγο αναφέροντας πως δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο μιας και έχουν μιλήσει μεταξύ τους και έχουν βρει μια κοινή γραμμή. Η Ασημίνα από τους διάσημους όπως και άλλοι παίκτες, έκαναν λόγο για διάσπαση της ομάδας.

Το πρόσωπο που ψηφίστηκε ως υποψήφιος για αποχώρηση μετά την ψηφοφορία στην ομάδα των Διάσημων είναι η Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η υπεύθυνη που η ομάδα έχει διασπαστεί έτσι και που υπάρχουν τέτοιες εντάσεις.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου υπέδειξε την Ευριδίκη Παπαδοπούλου ως υποψήφια για αποχώρηση, διότι είναι μια παίκτρια με την οποία δεν έχουν έρθει καθόλου κοντά.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος έδειξε να στενοχωριέται με την υποψηφιότητα της Μυριέλλας και είπε ότι νιώθει υπεύθυνος που συνέβη κάτι τέτοιο.

Στο αποψινό επεισόδιο, μετά την ψηφοφορία, είδαμε τον Γιωρίκα Πιλίδη να κάνει μια επίθεση στην Μυριέλλα Κουρεντή, λέγοντας ότι από την αρχή είδε σε εκείνη έναν άνθρωπο, που δεν μπορεί να συμβιώσει εύκολα και που δεν ξέρει να ζητάει συγγνώμη. Μάλιστα, την κατηγόρησε ότι ακόμη και στον τελευταίο αγώνα εκείνη κοίταζε και πάλι τον πάγκο των Μαχητών, δείχνοντας έτσι ένα μη ομαδικό πνεύμα. Μάλιστα ο Βαλάντης χρησιμοποίησε και τον στίχο «Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις», για να περιγράψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την Μυριέλλα και τον Γιώργο, κάνοντας έξαλλο τον δεύτερο.

Τέλος, δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα τελευταία λόγια των υποψηφίων προς αποχώρηση παικτών της εβδομάδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Επιστροφή 10/01 - Τρία self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς - Τι ισχύει για κρούσματα

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 50.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 61 θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή