Γη της Ελιάς Spoiler: Η αληθινή ταυτότητα της Κατερίνας αποκαλύπτεται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Γη της Ελιάς Spoiler: Η αληθινή ταυτότητα της Κατερίνας αποκαλύπτεται
Γη της Ελιάς
2'

Οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», δεν έχουν τέλος. Από τις 16 Οκτωβρίου και όλα τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας είναι καθηλωτικά, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες αλήθειες.

Οι κινήσεις της Κατερίνας βγαίνουν σιγά σιγά στο φως. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη, όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά. Η νεαρή νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό.

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος. Ο Φίλιππος κυνηγά δύο κακοποιούς με την καραμπίνα και, ύστερα από καταδίωξη, τους πυροβολεί τα λάστιχα και τους ακινητοποιεί. Η Αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Αργότερα ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Βασιλική και τη Χάιδω ότι υποπτευόταν την Κατερίνα.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα. Η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου. Η Μυρτάλη ξεσπά τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν. Γενικά, η Μυρτάλη συγκρούεται με όλους και κανείς πλέον δεν την θέλει. Ο Χρήστος, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά και, έτσι, ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του για να κερδίσει ξανά την καρδιά της.

Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή