«Η Γη της Ελιάς»: 5 spoilers για τα νέα επεισόδια του 2023

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», έριξε αυλαία για το 2022 και θα επιστρέψει στα μέσα Ιανουαρίου με καινούργια επεισόδια.

«Η Γη της Ελιάς»: 5 spoilers για τα νέα επεισόδια του 2023
2'

Τα spoilers πρωταγωνιστούν και, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης δεν μπορεί να κρύψει τις «βρώμικες» δουλειές που κάνει κι έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον Κίμωνα. Ο γιος του σοκάρεται με τα όσα ακούει, αυτό όμως που θα τον ενοχλήσει περισσότερο είναι ότι θα πρέπει να χωρίσει με τη Δήμητρα.

Ο νεαρός δεν μπορεί να είναι με την αστυνομικό γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν τα όσα κάνει ο Δημοσθένης. Ο Γιώργης, επίσης, έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο σοκ. Η Ευτυχία θα του αποκαλύψει ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο αστυνόμος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει την αγαπημένη του στη φυλακή, ή αν θα «προστατεύσει» την ίδια και τη φίλη της Άννα. Αν κρίνουμε από το παρελθόν, ο Γιώργης βάζει πάνω από όλα το καθήκον.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μυρτάλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Ισίδωρος θα της «παίξει» παιχνίδι και θα καταφέρει να πάρει το 51% των μετοχών της εταιρείας, κάτι που τον καθιστά πλέον το απόλυτο αφεντικό. Η επόμενη κίνηση του Ισίδωρου είναι να παραχωρήσει όλο το ποσοστό του στον Μάνο, μετατρέποντας τον πλέον στο νούμερο ένα πρόσωπο της εταιρείας. Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική άσχημη εξέλιξη για την ηρωίδα.

Ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει, παθαίνει ξανά εμμονές και η ζωή της μπαίνει σε κίνδυνο. Ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν είναι η Εύα. Μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος, ο Χρήστος δε θέλει να δεχθεί το παιδί και της ζητά να το «ρίξει». Εκείνη γίνεται ερείπιο και πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Η Βασιλική κι ο Φίλιππος πρόκειται να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Αυτό, όμως, θα φέρει ρωγμές στον γάμο τους και το ζευγάρι θα πρέπει να αποφασίσει το πώς θα πορευτεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή