Survivor All Star: Χαμός στην καλύβα των Κόκκινων με τον Μαρτίκα - «Νομίζει ότι είμαι για πέταμα;»

Survivor all Star: Σε δύο ομάδες έχουν χωριστεί οι Κόκκινοι εξαιτίας των δηλώσεων του Σπύρου Μαρτίκα - Η μισή ομάδα των Διασήμων ένιωσε άβολα με όσα ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Κώστα Παπαδόπουλο στο Συμβούλιο. Ωστόσο ο ίδιος επιμένει στην άποψή του και προκαλεί τριβές.

Survivor All Star: Χαμός στην καλύβα των Κόκκινων με τον Μαρτίκα - «Νομίζει ότι είμαι για πέταμα;»
1'

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην ομάδα των Διάσημων η δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα στο συμβούλιο αποχώρησης σε σχέση με τον συμπαίκτη του Κώστα Παπαδόπουλο που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Μαρτίκας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το καλύτερο για την κόκκινη ομάδα θα ήταν να φύγει ο συμπαίκτης τους γιατί αυτό θα δυνάμωναν οι Διάσημοι.

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την οργή τόσο του Παπαδόπουλου όσο και άλλων παικτών όπως της Σταυρούλας η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να ήταν καλός παίκτης να το καταλάβω».

Από την πλευρά του ο Παπαδόπουλος αναρωτήθηκε αν ο Μαρτίκας τον θεωρεί για... πέταμα.

Η μεγάλη ανατροπή που ετοιμάζει ο Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, ο ΣΚΑΙ σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερο Survivor All Star όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη.

Συγκεκριμένα, το κανάλι που αύξησε πριν από λίγες εβδομάδες τα επεισόδια από τέσσερα σε πέντε (Κυριακή - Πέμπτη) σχεδιάζει κάτι ακόμα.... βάζοντας και έκτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ημέρα μετάδοσης του 6ου επεισοδίου θα είναι το Σάββατο, κάτι που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τον τελικό του The Voice τον Μάρτιο.

Στόχος του Φαλήρου είναι να κόψει τη φόρα στον ανταγωνισμό, που αυξάνεται από τις 18/2 με την πρεμιέρα του J2US.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα