Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πότε θα δούμε τη Μυρτάλη να πέφτει νεκρή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη και ο Αλέξης θα απασχολήσουν πολύ στη σειρά του MEGA

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πότε θα δούμε τη Μυρτάλη να πέφτει νεκρή
2'

Τα επόμενα επεισόδια στη «Γη της Ελιάς», στο MEGA, αναμένονται καταιγιστικά. Η σειρά των Αντρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου θα συνεχίσει να απασχολεί πολύ τους τηλεθεατές μέχρι και το τέλος της σεζόν, ενώ ο θάνατος της Μυρτάλης θα αποτελέσει το πιο σημαντικό σεναριακό γεγονός του δεύτερου κύκλου.

Ωστόσο, αν και πολλοί νόμιζαν ότι η Μυρτάλη θα σκοτωθεί στο τέλος της χρονιάς, το εν λόγω επεισόδιο θα προβληθεί σε τρεις εβδομάδες περίπου. Η νεαρή, που ήδη έχουμε δει να φοβάται τον Αλέξη, θα πουλήσει τις μετοχές της, θα κανονίσει τα πάντα και θα πάρει την απόφαση να φύγει για Ελβετία.

Ο Μάνος με τη Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει. Όταν θα εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας την, τα πράγματα θα παρεκτραπούν. Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και, μέσα σε απόλυτο, παραλογισμό τη σκοτώνει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Μαρίνα και η Ιουλία θα είναι εκείνες που θα βυθιστούν σε βαρύ πένθος. Μάλιστα, δεν θα συγχωρήσουν τον εαυτό τους που δεν την προστάτεψαν.

Τραγική φιγούρα και η Μαργαρίτα, που ενώ έχει καταλάβει ότι ο Αλέξης πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, δεν τα έχει καταφέρει.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και το τέλος του ίδιου του Αλέξη, που φημολογείται ότι θα αυτοκτονήσει. Μέχρι τότε, όμως, τα θύματά του θα είναι αρκετά αφού και η Θεοδώρα θα κινδυνεύσει στα χέρια του. Ο Αλέξης θολώνει με την αδυναμία που δείχνει η μητέρα του στη νεαρή και την παγιδεύει. Θα καταφέρουν να την σώσουν ή θα έχει την ίδια μοίρα με τη Μυρτάλη;

Σχετικές ειδήσεις

Πρωτομαγιά στην τηλεόραση με πολλή μυθοπλασία: Τι θα δούμε στις σειρές

Η Γη της Ελιάς - Spoiler 1/5: H τρομακτική σκηνή - «Θα σε σκοτώσω»

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη και η Χάιδω μαθαίνουν τα δυσάρεστα νέα για τον Λυκούργο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή