Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Είμαι πολύ καθαρός – Η Βικτόρια όχι» (vid)

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο παλαίμαχος θρύλος των γηπέδων, έδωσε «στεγνά» τη σύζυγό του

Newsbomb

1'

Στην εκπομπή του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας και στη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, Γκάρι Νέβιλ, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο παλαίμαχος άσος απάντησε σε 29 ερωτήσεις στην εκπομπή «The Overlap» και σε κάποιες από αυτές «έκαψε» τη σύζυγό του, Βικτόρια Μπέκαμ. Πιο συγκεκριμένα, ο 47χρονος μίλησε για το θέμα της καθαριότητας, τονίζοντας πως του αρέσει να καθαρίζει τον λαιμό του, κάτι που δεν αρέσει στη σύζυγό του:

«Έχω αυτό που καθαρίζω τον λαιμό μου και δεν της αρέσει καθόλου. Δεν το έκανα πάντα, ίσως τα τελευταία 15 χρόνια. Πιθανόν να υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που κάνω εγώ και εκείνη όχι. Εγώ είμαι πολύ καθαρός, ενώ αυτή όχι», είπε ο Μπέκαμ.

Μιλώντας για την αγάπη του για τη μόδα, ο 47χρονος είπε ότι η σύζυγός του μπορεί να είναι σχεδιάστρια, όμως ποτέ δεν είχε ποτέ καμία επιρροή στις στιλιστικές του επιλογές.

«Ο κόσμος πάντα πίστευε ότι η Βικτόρια είχε μεγάλη επιρροή στο τι φορούσα ή στα χτενίσματα ή στα τατουάζ. Πάντα έπαιρνα εγώ την απόφαση τι θα να φορέσω όπως για παράδειγμα ένα πλήρες δερμάτινο σύνολο ή ένα πλήρες τζιν σύνολο. Μου αρέσει η μόδα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή