Τηλεοπτικό iD: Με τι κολλάμε φέτος στην τηλεόραση

Ένας νέος αέρας έχει φυσήξει πίσω στο τηλεοπτικό τοπίο με νέες παραγωγές που κάνουν τη διαφορά, όπως τα νέα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD που αλλάζουν τα δεδομένα στην απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού.

Τηλεοπτικό iD: Με τι κολλάμε φέτος στην τηλεόραση
4'

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά χαρακτηρίζεται από τη θριαμβευτική επιστροφή (ή μήπως να πούμε εκδίκηση;) της ελληνικής μυθοπλασίας. Περισσότερο από ένα μηνά μετά την έναρξη της σεζόν, οι προτιμήσεις των τηλεθεατών φαίνεται ότι έχουν παγιωθεί και κινούνται πέρα από αυτές που είχαμε συνηθίσει, καθώς επιλέγουν σειρές μυθοπλασίας απέναντι στα ριάλιτι που μέχρι και πέρυσι είχαν τη μερίδα του λέοντος στις μετρήσεις τηλεθέασης. Τα δεδομένα λοιπόν αλλάζουν στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν θα υπήρχε καταλληλότερη σεζόν προκειμένου , εμείς οι ενήλικες καπνιστές, να γνωρίσουμε το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD που μαζί με τις σειρές που μας έχουν καθηλώσει είναι επίσης η αγαπημένη μας συνήθεια στο prime time και όχι μόνο.

Σειρές εποχής, δραματικές, περιπέτειες, αλλά και ασυνήθιστες παραγωγές (λέγε με squid game) που μας έρχονται από τις streaming πλατφόρμες -φέτος έχουμε επιλογές. Η σημασία του να έχεις επιλογές είναι κάτι που εκτιμούμε όλοι, πόσο μάλλον όσοι είμαστε ενήλικες καπνιστές. Γιατί να μένεις στα ίδια, όταν μπορείς να απολαύσεις μια εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα και να δώσεις διαφορετική γεύση στην καθημερινότητά σου, ανάλογα με τη διάθεση και τις προτιμήσεις σου; Οι νέοι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD διατίθενται σε 4 μοναδικές γεύσεις και προσφέρουν μία ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία με λιγότερη μυρωδιά: Rich Bronze για έντονη και πλούσια γεύση, το ισορροπημένο Balanced Blue με το ήπιο γευστικά χαρμάνι, καθώς και δύο επιλογές γεμάτες δροσιά και φρεσκάδα, το Ice με απαλές νότες μέντας και το Capsule Polar με έντονη γεύσης μέντας που την απελευθερώνεις, εφόσον το επιθυμείς, με ένα απλό κλικ στην ειδική κάψουλα στο φίλτρο.

Ποιες όμως είναι εκείνες οι σειρές με τις οποίες συνδυάζουμε την αγαπημένη μας συνήθεια;

Άγριες Μέλισσες

Το τηλεοπτικό φαινόμενο που μας έκανε να αγαπήσουμε ξανά τις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας επέστρεψε με την τρίτη σεζόν με βαριά και πολύτιμη κληρονομία της αστρονομικές τηλεθεάσεις. Με ανανεωμένο καστ (Παπασπηλιόπουλος, Χειλάκης, Κουρής) και με φόντο την σκοτεινή περίοδο της 7ετίας, ο νέος κύκλος της σειράς υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον μας αμείωτο. Αμείωτη και χωρίς «διαλείμματα για διαφημίσεις» θα είναι και η διάρκεια χρήσης του νέου PULZE καθώς με 1 πλήρη φόρτιση που διαρκεί μόλις 90 λεπτά προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις, μια ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία, δεν συμφωνείς;!

Σασμός

Το μεγάλο hit της φετινής σεζόν (όπως το νέο PULZE ένα πράγμα) με μια παραγωγή που είχε συζητηθεί από την περίοδο των γυρισμάτων και μέχρι στιγμής δικαιώνει απόλυτα τις προσδοκίες. Κρήτη, ιστορίες εκδίκησης και απαγορευμένοι έρωτες σε ένα τόπο όπου το «σήμερα» και το «χθες» συγκρούονται και ορίζουν την τύχη γενιών και οικογενειών. Ήδη έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Γη της Ελίας

Και από την Κρήτη ανεβαίνουμε στη Μάνη. Οικογενειακά μυστικά, φόνοι με σκοτεινά κίνητρα και ένα αδιόρατο πλέγμα σχέσεων που άλλοτε ενώνει και άλλοτε χωρίζει τις οικογένειες της περιοχή, αποτελούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό.

Καρτ Ποστάλ

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτώρια Χισλοπ, η νέα σειρά της ΕΡΤ παρουσιάζει 12 αυτοτελείς ιστορίες. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τον πρίγκηπα του ελληνικού θεάτρου, τον εξαιρετικό Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύεται τον Τζόζεφ, έναν Βρετανό αρχαιολόγο, και αποτελεί το συνδετικό κρίκο όλων των ιστοριών. Ένα ταξίδι αναστοχασμού και ενηλικίωσης, με φόντο τις μαγευτικές τοποθεσίες της Κρήτης. Απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας επεισόδια επιλέγοντας μεταξύ δύο διαφορετικών επιπέδων θέρμανσης, το Standard για μια έντονη γευστική εμπειρία, και το Eco για πιο ήπια.

Squid Game

Τι να πρωτογράψεις για τη σειρά-φαινόμενο του Netflix, που μέσα σε λίγες μέρες κατέρριψε το ρεκόρ σειρά με τις περισσότερες προβολές στην πλατφόρμα; Ένα δυστοπικό παιχνίδι επιβίωσης που έχει καθηλώσει όλο τον πλανήτη μάς έρχεται με φόρα από την Νότια Κορέα. Μια αλληγορία για την ηθική των σύγχρονων κοινωνιών, τα όρια της αξιοπρέπειας και για τις δομές του καπιταλισμού. To binge watching είναι επιβεβλημμένο. Ευτυχώς, η συσκευή της PULZE όχι μόνο θα βγάλει και τα 9 επεισόδια, αλλά και με τη λειτουργία κλειδώματος δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ενεργοποιηθεί κατά λάθος.

Όπως γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα οι ιθύνοντες των καναλιών, το μυστικό για ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν είναι να γίνει αγαπημένη συνήθεια στον τηλεθεατή. Συνταγή της επιτυχίας δεν υπάρχει, όμως αν η επιτυχία είχε γεύση θα ήταν σαν την ασυνήθιστα πρακτική και διακρατική εμπειρία που προσφέρει το νέο σύστημα θερμαινόμενου καπνού PULZE και iD, από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή