Απίστευτο και όμως ελληνικό: Πολίτης περιμένει 3 χρόνια να του μετρήσει τα ένσημα ο ΕΦΚΑ

Η γραφειοκρατία συνεχίζει να κρατά ομήρους χιλιάδες συνταξιούχους...

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Πολίτης περιμένει 3 χρόνια να του μετρήσει τα ένσημα ο ΕΦΚΑ
1'

Μπορεί ο ΕΦΚΑ και η κυβέρνηση να έχουν προχωρήσει τη διαδικασία για την έκδοση συντάξεων, ωστόσο τα γρανάζια της γραφειοκρατίας συνεχίζουν να κρατούν ομήρους χιλιάδες συνταξιούχους.

Το πρωί της Δευτέρας ένας πολίτης, μέσω της πρωινής εκπομπής του Mega, προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Ο κ. Βρεττός εδώ και τρία χρόνια περιμένει να του μετρήσουν τα ένσημα προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες για να εκδοθεί η σύνταξή του.

«Έχω δώσει τα ένσημά μου στον ΕΦΚΑ Κυψέλης εδώ και τρία χρόνια, έχω θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης το 2013. Έχω 44 χρόνια εργασιακού βίου εκ των οποίων το 95% ήταν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Περιμένω εδώ και τρία χρόνια να μου δώσουν την απάντησή τους εγγράφως για να μπορέσω να προχωρήσω στη διαδικασία της σύνταξης», περιέγραψε ο κ. Βρεττός.

«Παίρνω τηλέφωνο δεν απαντάει ποτέ κανείς. Είχα πάει από εκεί, μου είπαν να κλείσω ραντεβού. Εγώ συνεχίζω και εργάζομαι. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με κανέναν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια εμβολιασμένων: Στις 12 οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή