Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δερύνειας

Συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είχε ο Δήμαρχος Δερύνειας Άντρος Γ. Καραγιάννης μέσα στα πλαίσια πρόσφατης επίσκεψης του στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δερύνειας
1'

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Νεολαία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και τον Εθελοντισμό.

Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το 2014 αρκετούς νέους αφού είναι Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 γι` αυτό Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζήτησε τη συμβολή του Δήμου Δερύνειας στις εκδηλώσεις.

Ο κ. Καραγιάννης διαβεβαίωσε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι η Δερύνεια θα στηρίξει αυτή του την προσπάθεια είτε λαμβάνοντας μέρος με Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου, είτε στέλνοντας εθελοντές για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια.

Ο κ. Μπουτάρης αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Δερύνειας δεσμεύτηκε ότι θα ανταποδώσει την επίσκεψη του χρόνου στη Δερύνεια. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν επίσης ζωγράφοι από τη Θεσσαλονίκη με τους οποίους ο Δήμος Δερύνειας διοργάνωσε πέρσι Έκθεση Ζωγραφικής στη Δερύνεια με θέμα «100 Χρόνια Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή