«Κατηγορώ» Βενιζέλου για τα λάθη Παπανδρέου

Με ποια επιχειρήματα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θίγει τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.

«Κατηγορώ» Βενιζέλου για τα λάθη Παπανδρέου
1'

Απέφυγε να χαιρετήσει τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση του κόμματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος μαζί με τον προκάτοχό του κ. Γιώργο Παπανδρέου. Η κίνηση αυτή του νυν προέδρου επιβεβαιώνει την απομάκρυνσή του από το «παπανδρεϊκό» παρελθόν, αλλά και την προσπάθειά του να δημιουργήσει μια νέα κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, αποκομμένη από τον κ. Παπανδρέου.

Τόσο στις περιοδείες του, αλλά όσο και στις συνεντεύξεις Τύπου στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης ο κ. Βενιζέλος αφήνει συχνά έκθετο τον προκάτοχό του.

Η επιλογή να μπει η Ελλάδα κάτω από τον έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το προεκλογικό σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» και η καθυστέρηση λήψης μέτρων πρόκειται να αποτελέσουν τον βασικό πυρήνα αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο κομματικών συστημάτων στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να πάρει ποσοστό άνω του 20%

Από την άλλη πλευρά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού δείχνει να κατανοεί την τακτική Βενιζέλου, αφού σε κάθε προεκλογική περίοδο όταν ένα κόμμα κατεβαίνει με νέο επικεφαλής, προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τον προκάτοχό του.

Παρά ταύτα, ο κ. Παπανδρέου θα συνεχίσει τις δημόσιες παρεμβάσεις του και μετά τις εκλογές και θα προσπαθεί να επηρεάζει όσο μπορεί τα τεκταινόμενα εντός του κομματικού χώρου του ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή