Όλγα Γεροβασίλη: Είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε στο αποτέλεσμα

Η Όλγα Γεροβασίλη πήρε αποστάσεις από τα σενάρια διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως τα στελέχη του κόμματος θα πρέπει να πειθαρχήσουν στο αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών.

Όλγα Γεροβασίλη: Είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε στο αποτέλεσμα
Φωτογραφία αρχείου / INTIME
2'

Για τα πολλαπλά μηνύματα που έβγαλε η κάλπη στην πρώτη εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ΣΚΑΪ η Όλγα Γεροβασίλη. «Δείχνει ότι ο κόσμος έχει ανάγκη, ψάχνει, έχει εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και δίνει καινούρια ώθηση. Και την επόμενη Κυριακή θα είναι μεγάλη η συμμετοχή στη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός.

«Είναι ένα δυνατό μήνυμα, που μας λέει ‘σας θέλουμε, θέλουμε να δημιουργηθεί ο πόλος της αριστερής προοδευτικής παράταξης, το έχει ανάγκη η χώρα. Δίνει μήνυμα ότι η χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη πάει σε λάθος κατεύθυνση», πρόσθεσε.

Επιπλέον, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης κατά της Έφης Αχτσιόγλου τονίζοντας: «Έπεσε λάσπη στην Έφη Αχτσιόγλου που δεν της αξίζει, όπως έπεσε λάσπη και στον κ. Κασσελάκη με σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια».

Σχετικά με τον κίνδυνο διάσπασης, απάντησε ότι: «Είμαι βέβαιη ότι δεν θα υπάρξει διάσπαση, η πρόθεση είναι παλέψουμε μαζί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρχηγοκεντρικό κόμμα, συναποφασίζουμε, έχουμε όργανα, βεβαίως υπάρχει σύνθεση και έτσι θα συνεχίσουμε».

Ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να πειθαρχήσουμε, εδώ δεν είμαστε Μητσοτάκης, ‘διέταξα’, ‘έδωσα εντολή’. Είμαστε ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα, έτσι θα προχωρήσουμε και την επόμενη μέρα. Προφανώς πρόεδρος έχει ένα λόγο παραπάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ενός ανδρός ή γυναικός απόφαση».

«Έχω την επιλογή μου, αλλά έχω επιλέξει απολύτως συνειδητά να είμαι πιο συνθετική. Οφείλουμε το βλέμμα μας να είναι στραμμένο τη Δευτέρα. Το μείζον είναι η επόμενη μέρα. Πρέπει να έχουμε το νου μας ότι η μεγάλη στιγμή είναι τη Δευτέρα. Με αυτό το δρόμο θα πορευτούμε και θα πάμε μακριά ξανά», σχολίασε για το ποιον στηρίζει η ίδια στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή