Όλγα Γεροβασίλη: «Η ενότητά μας στον ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται - Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο»

Τι είπε ο Όλγα Γεροβασίλη για το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.

Όλγα Γεροβασίλη: «Η ενότητά μας στον ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται - Διανύουμε μία δύσκολη περίοδο»
1'

Για μια «δύσκολη περίοδο» στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ η ενότητα του οποίου «δοκιμάζεται» μίλησε η βουλευτής του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη.

«Είχαμε μία δύσκολη συνεδρίαση και γενικά διανύουμε μία δύσκολη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο κάνουμε αυτοκριτική», δήλωσε αρχικά μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

«Προφανώς και θα βρούμε στον δρόμο μας και θα συγκλίνουμε. Η ενότητα δοκιμάζεται, δεν κρύψαμε τις διαφορετικότητές μας κάτω απο το χαλί στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι μονοπρόσωπος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα δημοκρατικό κόμμα, υπάρχουν αποχρώσεις και σε εμάς αυτό εκφράζεται εντονότερα. Έχουμε συναίσθηση ότι μπορούμε να ασκήσουμε μία υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση», πρόσθεσε.

Σχετικά με το αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ η ίδια σχολίασε: «Εκτιμώ ότι θα διατηρήσουμε την αυτονομία μας, ακριβώς όπως θα κάνει και το ΠΑΣΟΚ».

Ενώ παράλληλα η κυρία Γεροβασίλη απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ενιαίου χώρου. «Θα έχουμε για πρόεδρο τον κ. Κασσελάκη», σημείωσε.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πως θα παντρευτεί σήμερα με τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη», ανέφερε για το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή