Αυγενάκης: Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό στο αεροδρόμιο

Η εντολή για τη διενέργεια έρευνας έχει δοθεί και έχει ανατεθεί σε εισαγγελέα για το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη
Αυγενάκης: Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για το περιστατικό στο αεροδρόμιο
1'

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσε το επεισόδιο στο αεροδρόμιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό της ΝΔ και βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Ελευθεριάνος παρήγγειλε προκαταρτική έρευνα μετά τις καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο, αλλά και από την υποβολή αναφοράς από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Τα ερευνώμενα αδικήματα είναι η βία κατά υπάλληλου, η διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, η παράνομη βία και η φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό Το έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να χειροδίκησε κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου όταν ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο παρά το γεγονός ότι η πτήση είχε κλείσει.

Η εντολή για τη διενέργεια έρευνας έχει δοθεί και έχει ανατεθεί σε εισαγγελέα ο οποιος θα καλέσει μάρτυρες για την υπόθεση. Πάντως, προκειμένου να κληθεί ως ύποπτος ο κ. Αυγενάκης για παροχή εξηγήσεων απαιτείται η άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:19ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί