Πολάκης στο εντευκτήριο για την αντίδραση της Λινού: «Στημένη και υποκριτική»

Ο Παύλος Πολάκης επιμένει αμετανόητος, μετά και το χθεσινό του ξέσπασμα (25/07) εναντίον τόσο της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, Νατάσας Πετρούλια, όσο και της Αθηνάς Λινού.

Πολάκης στο εντευκτήριο για την αντίδραση της Λινού: «Στημένη και υποκριτική»
INTIME.
2'

Ο Παύλος Πολάκης επιμένει στη δική του εκδοχή, μετά το χθεσινό (26/07) σοβαρότατο περιστατικό στην Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το νομοσχέδιο της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης με αρνητικό πρωταγωνιστή τον ίδιο, εξαιτίας του οποίου και αποπέμφθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα το πρωί (26/07), σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους στο εντευκτήριο της Βουλής, τα «έβαλε» ξανά με την Αθηνά Λινού, η οποία είχε την ψυχική δύναμη και την αξιοπρέπεια να απολογηθεί –με δάκρυα στα μάτια– εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων κατά της συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, Νατάσας Πετρούλια, στην οποία καταλόγισε «υποτιμητική όψη» και «μορφασμούς του προσώπου». Συγκεκριμένα, ο Πολάκης χαρακτήρισε την αντίδραση της κυρίας Λινού ως «στημένη και υποκριτική».

Ο Πολάκης το… συνεχίζει: «Ούτε προσέβαλα, ούτε έβρισα τη συνεργάτιδα του Γεωργιάδη»

«Ο λαός ειναι αυτός που απαντά στο τέλος και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από τη θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα. Στην ψυχή και στον κόσμο που εκφράζω, παραμένω ΣΥΡΙΖΑ», ισχυρίσθηκε ο βουλευτής Χανίων, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ZARPA RADIO 89,6.

Όσο για τη διαγραφή του και το ντροπιαστικό συμβάν για τον ελληνικό κοινοβουλευτισμό, δήλωσε ότι «δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μία τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών, του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκατ. ευρώ, να βάζει να κλάματα η κυρία Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μία συνεργάτιδα του Γεωργιάδη.

Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα, ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά “γιατί στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μου;”. Συντεταγμένη λειτουργία των κομμάτων είναι να χτυπάμε στην ίδια μεριά, όχι οι υποκριτικές ευαισθησίες».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή