Στην αντεπίθεση η πλευρά Κασσελάκη – «Η ψήφος για τη μομφή ήταν άκυρη», υποστηρίζει ο δικηγόρος του

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η ψήφος για τη μομφή ήταν άκυρη», ισχυρίσθηκε ο νομικός του σύμβουλος, Χαράλαμπος Πελέκης.

Στην αντεπίθεση η πλευρά Κασσελάκη – «Η ψήφος για τη μομφή ήταν άκυρη», υποστηρίζει ο δικηγόρος του
EUROKINISSI.
1'

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, προς το παρόν. Όμως, εάν τα πράγματα ξεφύγουν, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα, προκειμένου να διασφαλίσει την ακεραιότητα και τη λειτουργία του κόμματος», υπογράμμισε ο νομικός του σύμβουλος, Χαράλαμπος Πελέκης, υποστηρίζοντας ότι νομικά, έχει δυνατότητες να ακυρώσει τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και της Πολιτικής Γραμματείας.

«Η ψήφος για τη μομφή ήταν άκυρη»

«Για το θέμα της πρότασης άρσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, είχαμε μία μυστική ψηφοφορία, η οποία κατέληξε να είναι φανερή. Αυτό το γεγονός καθιστά άκυρο το συγκεκριμένο ψήφισμα.

Επιπλέον, το χθεσινό ψήφισμα στην Πολιτική Γραμματεία είναι επίσης άκυρο. Δεν προβλέπεται, βάσει καταστατικού, τέτοια εξουσία σε αυτό το όργανο του κόμματος. Να σηκώνουν το χέρι τα μέλη και να ψηφίζουν», ισχυρίσθηκε ακόμη ο κ. Πελέκης, μιλώντας απόψε (13/09) στο STAR.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή