«Χείμαρρος» ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: «Τον ξέρασαν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς»

«Μου'ρχεται να βάλω τα κλάματα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος

«Χείμαρρος» ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: «Τον ξέρασαν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς»
1'

Καλεσμένος στην εκπομπή «Buogiorno» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (18/9) ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με αιχμηρά λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο φιλοδοξεί να διαδεχτεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος. Ξέρεις τι είναι να βρεθείς αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα, το οποίο κυβέρνησε τεσσεράμισι χρόνια την πατρίδα; Ποια πατρίδα; Την Ελλάδα με μια τέτοια ιστορία στον πολιτισμό, γενικότερα στην ιστορία, 400 χρόνια ήμασταν υπόδουλοι και καταφέραμε να ελευθερωθούμε. Και βρίσκεσαι να είσαι αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα με το οποίο για πρώτη φορά η Αριστερά έγινε κυβέρνηση. Και βρίσκεσαι να είσαι ο δεύτερος αρχηγός στην ιστορία αυτού του κόμματος».

«Μου ‘ρχεται να βάλω τα κλάματα, ρε σεις, και δεν είναι υποκριτικό καθόλου. Ανατριχιάζω, κοιτάξτε με αν λέω αλήθεια ή όχι! Και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να δείξεις το σαλόνι και την πισίνα σου στον Ευαγγελάτο και στον Λιάγκα; Αυτό μωρέ σε ενδιαφέρει;» Ο Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει δεκαπενθήμερο και είσαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε ενδιαφέρει να δείξεις το σαλόνι και την πισίνα σου και όχι να κάνει αντιπολίτευση;».

«Τι σου δώσαμε μωρέ στα χέρια σου; Δεν τον έδιωξε η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Τον ξέρασαν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς, που αυτός ο ίδιος τους είπε κουκουλοφόρους. Ποιους μωρέ;» συμπλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή