Γλέζος: Πολιτικό θράσος η απάντηση του Κεδίκογλου

Για διαστρέβλωση των πρόσφατων δηλώσεών του κάνει λόγο ο Μανώλης Γλέζος, διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω ώστε να πείθει.

Γλέζος: Πολιτικό θράσος η απάντηση του Κεδίκογλου
1'

«Να ακούν και να κατανοούν όσα λέω και όχι να μου αποδίδουν όσα ονειρεύονται», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο κ. Γλέζος χαρακτηρίζει μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στις πρόσφατες δηλώσεις του και υποστηρίζει ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται με προσφανή στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει επίσης ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα θα προωθήσει την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα και προσθέτει ότι «κανείς εχέφρων πατριώτης δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία» προκειμένου να ψηφιστεί η απλή αναλογική.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Γλέζος είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει πειστική απάντηση στον κόσμο για το «πού θα βρει τα λεφτά».

«Ορρωδώ να πω ότι στον κόσμο που με ρωτάει πού θα βρούμε τα λεφτά, ότι η απάντησή μας δεν είναι πειστική. Δεν είναι...Πρέπει να είναι πιο πειστική και έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις», είχε αναφέρει.

Σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις ο κ. Κεδίκογλου είχε επισημάνει: «Στον ΣΥΡΙΖΑ λένε, ως γνωστόν, ότι "λεφτά υπάρχουν". Ασχέτως εάν, ούτε ο κ. Σκουρλέτης μπορεί να απαντήσει στο λογικό ερώτημα του κ. Γλέζου: "από πού";».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή