Π. Οικονόμου:«Να διαβάσετε καλύτερα τα άρθρα μου»

Να διαβάσουν με προσοχή τα άρθρα του παρέπεμψε ο κ. Παντελής Οικονόμου όλους όσους επιχειρούν να δείξουν τις τελευταίες ημέρες ότι ο νέος...

2'

Να διαβάσουν με προσοχή τα άρθρα του παρέπεμψε ο κ. Παντελής Οικονόμου όλους όσους επιχειρούν να δείξουν τις τελευταίες ημέρες ότι ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών είναι κάθετα αντίθετος με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Αναλυτικά ο κ. Οικονόμου μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής είπε «ο πρώτος που μου έκανε την τιμή να μου κάνει προσωπική αναφορά ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος αναφερόμενος σε ένα άρθρο το οποίο υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει στην ιστοσελίδα μου που τιτλοφορείται πράγματι Να βγούμε από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα».

Θα παρακαλούσα όμως τους συναδέλφους να διαβάσουν με προσοχή το περιεχόμενο του άρθρου. Διότι όταν λέω να βγούμε από το μνημόνιο ασφαλώς και δεν εννοώ ούτε αναδιάρθρωση, ούτε πολύ περισσότερο στάση πληρωμών και πτώχευση».

«Καταλαβαίνω» συνέχισε ο κ. Οικονόμου «ότι σε μια εποχή που επικρατεί σύγχυση το να διαβάσει κάποιος δημιουργικές σκέψεις για το πώς θα γλιτώσουμε από τα δύσκολα που βρισκόμαστε είναι πάρα πολύ ενοχλητικό και το πιο εύκολο είναι να προσχωρεί σε διάφορες άναρθρες κραυγές οι οποίες ακούγονται…».

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης είχε υποστηρίξει ότι «το όνομα Παντελής οικονόμου αν το πατήσεις στο διαδίκτυο είναι ένα από τα πιο καυτά hit… είχε διακηρύξει και είχε γράψει μάλιστα άρθρα ότι είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ότι πιστεύει ότι η ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να καταγγείλει το μνημόνιο , να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, να ζητήσει άμεση υπαγωγή μας στο μόνιμο μηχανισμό στήριξης» και απευθυνόμενος προς τον κ. Οικονόμου τον ρώτησε «ισχύουν αυτά που λέγατε; Γιατί αν ισχύουν τότε κακώς δεχθήκατε αυτή την καρέκλα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή