Νέο «άδειασμα» Ρέππα από τον Ραγκούση

Ευκαιρία για νέο «άδειασμα» του Δημήτρη Ρέππα βρήκε ο Γιάννης Ραγκούσης στη συνάντησή του με τους ιδιοκτήτες ταξί, στο υπουργείο Υποδομών...

Νέο «άδειασμα» Ρέππα από τον Ραγκούση
1'

Ευκαιρία για νέο «άδειασμα» του Δημήτρη Ρέππα βρήκε ο Γιάννης Ραγκούσης στη συνάντησή του με τους ιδιοκτήτες ταξί, στο υπουργείο Υποδομών.

«Είχατε πράγματι καταλήξει σε μία συμφωνία με τον προηγούμενο υπουργό. Αυτό δεν σας το αμφισβήτησα ποτέ. Δεν καταλάβατε όμως ότι αυτό το προεδρικό διάταγμα θα το υπέγραφε ο Γιάννης Ραγκούσης με τον οποίο δεν είχατε μιλήσει ποτέ. Εάν είχε συνέλθει το υπουργικό συμβούλιο, και είχαμε αποφασίσει, ότι πρέπει να μείνει κλειστό το επάγγελμα των ταξί τότε αυτό θα δέσμευε τον οποιοδήποτε ερχόταν στην θέση του κ. Ρέππα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του προκατόχου του.

Επίσης, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται ούτε να κοροϊδέψει, ούτε να αιφνιδιάσει τους ιδιοκτήτες ταξί. «Δεν πρόκειται να ξυπνήσετε μία μέρα και να μάθετε ότι χθες υπεγράφη η τάδε απόφαση» ανέφερε.

Την ίδια ώρα, επέκρινε ιδιαίτερα το γεγονός ότι προχώρησαν αιφνιδιαστικά σε κινητοποιήσεις, πριν λάβουν απάντηση από το υπουργείο κι ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε ταξίδι στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο υπουργός Μεταφορών εμφανίστηκε αμετακίνητος στην απελευθέρωση του επαγγέλματος, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική αυτή έχει ήδη νομοθετηθεί και κανείς δεν θα εξαιρεθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή