Έκκληση ΝΔ προς τους ταξιτζήδες να σταματήσουν τους αποκλεισμούς

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Υποδομών ...

Έκκληση ΝΔ προς τους ταξιτζήδες να σταματήσουν τους αποκλεισμούς
1'

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γ. Ραγκούση εξαπέλυσε η ΝΔ, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς τους οδηγούς ταξί σε όλη τη χώρα να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων.

«Ο κ. Ραγκούσης παραμένει αιχμάλωτος στη βεντέτα με τον προκάτοχό του και αποδεικνύει την ασυνέπεια και την αφερεγγυότητα μιας κυβέρνησης που παραπαίει, χωρίς συντονισμό και χωρίς κανένα σχέδιο» αναφέρει ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Γ. Μιχελάκης που αποκαλεί τον υπουργό Μεταφορών «αρχιτέκτονα του χάους» τον κατηγορεί πως ακολουθώντας μεθοδεύσεις κοινωνικού αυτοματισμού, επιμένει στην προσπάθειά του να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις και αδιαφορεί για τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και την υπονόμευση της τουριστικής μας βιομηχανίας.

«Υπογραμμίζουμε ότι, για το συμφέρον του τόπου και της κοινωνίας, η επιδίωξή του αυτή δεν πρέπει να περάσει». Καλούμε τους οδηγούς ταξί να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα στην κυβερνητική ανευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία στην κυβερνητική αναλγησία», σημειώνει ο κ. Μιχελάκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή