H Hublot παρουσιάζει τα επίσημα ρολόγια του Euro 2012

Δύο οι διοργανώτριες χώρες, δύο και τα επίσημα ρολόγια του Euro 2012, ένα στα χρώματα της Ουκρανίας κι ένα στα χρώματα της Πολωνίας.

H Hublot παρουσιάζει τα επίσημα ρολόγια του Euro 2012
SEX
2'

Το δαιμόνιο αφεντικό της Hublot, ο απίθανος Ζαν Κλοντ Μπιβέρ παρουσίασε τα δύο ρολόγια που κατασκεύασε η ωρολογοποιία του για το Euro 2012. Η Hublot είναι ο επίσημος χρονομέτρης των αγώνων -θα την βλέπετε κάθε φορά που ο τέταρτος διαιτητής θα σηκώνει το φωτεινό του πινακάκι για να δίνει τον χρόνο των καθυστερήσεων ή για σημειώνει μια αλλαγή παίκτη. Τα δύο ρολόγια που η πρωτοποριακή ελβετική ωρολογοποιία δημιούργησε για το Euro 2012 φέρουν τα χρώματα των διοργανωτριών χωρών, της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Το "ουκρανικό" μοντέλο έχει κάσα από χρυσό και κεραμικό, με έντονα τα μπλε και κίτρινα στοιχεία στο καντράν, ενώ το "πολωνικό" έχει κάσα από κεραμικό και τιτάνιο, με κόκκινα, φυσικά, στοιχεία στο καντράν. Και τα δύο αποτελούν μια νέα εκδοχή του δημοφιλέστατου best seller της Hublot, του King Power, με τη μεγάλη κάσα διαμέτρου 48 χιλιοστών και τον μηχανισμό χρονογράφου. Το ρολόι κινείται από τον HUB4245, έναν αυτόματο μηχανισμό και έχει ένα βασικό χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από το κλασσικό King Power. Ο μετρητής του χρονογράφου μετράει... ημίχρονα, 45λεπτα δηλαδή, πλήρως εναρμονισμένος με τις ανάγκες ενός φιλάθλου! Και στις δύο εκδοχές το λουράκι είναι από μαύρο καυτσούκ, με κόκκινες λεπτομέρειες για το "πολωνικό" και μπλε για το "ουκρανικό" μοντέλο.

Η Hublot είναι η πρώτη εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας που ενεπλάκη δραστήρια με το ποδόσφαιρο, αφού από το Μουντιάλ του 2006 είναι εκεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Επίσης, είναι ο επίσημος χρονομέτρης και συλλόγων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Άγιαξ και η Μπάγερν Μονάχου. - Παναγιώτης Χριστόπουλος

(Θυμηθείτε ακόμη το επίσημο ρολόι της Εθνικής Γερμανίας, που σχεδίασε η IWC).

Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση τις φωτογραφίες του ρολογιού, αλλά και τον Ζαν Κλοντ Μπιβέρ να το παρουσιάζει στον Πρόεδρο της Ουκρανικής Ολυμπιακής Επιτροπής και κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ στο επί κοντώ, Σεργκέι Μπούμπκα και στο επιτελείο του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή