Ένα... χειμερινό ρολόι για το καλοκαίρι

O διάσημος σκιέρ Didier Cuche είναι ο νέος "πρεσβευτής" της Corum και η ωρολογοποιία τού αφιέρωσε την ειδική έκδοση ενός νέου μοντέλου της. Που, βέβαια, είναι το απόλυτο ρολόι για την θάλασσα!

Ένα... χειμερινό ρολόι για το καλοκαίρι
SEX
2'

Όχι ότι δεν θα μπορούσε κανείς να φορέσει το Corum Admiral's Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche στο βουνό, μέσα στα χιόνια. Αλλά... όπως προδίδει αυτό το Admiral's Cup στο όνομά του, το μοντέλο ανήκει στην περίφημη σειρά ιστιοπλοϊκών ρολογιών της ελβετικής Corum, την πιο σημαντική της εταιρείας. Και η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την θάλασσα. Σε τέτοιο βαθμό, που όταν το θερμόμετρο δείχνει λίγο πάνω από τους 25 βαθμούς, όλοι οι συλλέκτες ρολογιών αυτόματα βγάζουν ό,τι φορούν στον καρπό τους εκείνη την στιγμή και κουμπώνουν γύρω του το Corum τους.

Ο Didier Cuche είναι Πρωταθλητής Κόσμου στην ελευθέρα κατάβαση και στο Super G, στο αλπικό σκι, και αυτήν την σπορ δυναμική του αποζήτησε η εταιρεία και τον έκανε "πρεσβευτή" της. Το ίδιο ακριβώς στοιχείο είναι που κυριαρχεί και στο design του Admiral's Cup 44 Chrono Centro Didier Cuche: Μάτσο σχεδιασμός, ακρίβεια, απλότητα. Λατρέψαμε το κοντράστ του μαύρου που κυριαρχεί και των πορτοκαλί λεπτομερειών -και, βέβαια, τον στολισμό του καντράν με το πρόσωπο του Cuche. Η open back πίσω όψη επιτρέπει μια ματιά στον πολύπλοκο μηχανισμό του ρολογιού.

100 μόνο κομμάτια θα κατασκευαστούν για την limited αυτήν έκδοση. Η κάσα του έχει διάμετρο 44 χιλιοστών, κινείται από τον αυτόματο μηχανισμό CO960 της ελβετικής εταιρείας (που δίνει και ενδείξεις χρονογράφου) και είναι αδιάβροχο στα 100 μ. κάτω από την επιφάνεις της θάλασσας.

Κάντε κλικ για να δείτε το μοντέλο σε μεγέθυνση από διάφορες οπτικές γωνίες, τον Didier Cuche να παραλαμβάνει το δικό του ρολόι από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Corum, Antonio Calce, αλλά και πατήστε play για να χαζέψετε τις επιδόσεις του Ελβετού σκιέρ και του ρολογιού του κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή