Δείτε πρώτοι τη νέα εντυπωσιακή διαφήμιση της Nike που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στον τελικό του Champions League

Χρονιά με μεγάλη ποδοσφαιρική διοργώνση (Euro 2012). Βραδιά τελικού Champions League. Διάλειμμα για διαφημίσεις. Ναι, θα έπρεπε να το περιμένουμε ότι η Nike έχει ετοιμάσει και για φέτος μια νέα καμπάνια - υπερπαραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα απόψε.

Δείτε πρώτοι τη νέα εντυπωσιακή διαφήμιση της Nike που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στον τελικό του Champions League
SEX
1'

Το είχε ξανακάνει πρόπερσι στο Μουντιάλ. Όλα τα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου περνούσαν μπροστά από την κάμερα του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου σ' ένα επικό διαφημιστικό για το οποίο συζητούσαν όλοι από το ημίχρονο του τελικού του Champions League, όταν και πρωτοπαίχτηκε, μέχρι και το Μουντιάλ. Φέτος, η Nike, με αφορμή το Euro 2012, επαναλαμβάνει το τόλμημα. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο βραβευμένος στο Φεστιβάλ των Καννών Άνταμ Μπεργκ και στο χορτάρι του γηπέδου αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο ουκ ολίγοι από τους άσους που θα θαυμάσουμε στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας το καλοκαίρι (αλλά και παίκτες από άλλες ηπείρους ή από ομάδες που δεν προκρίθηκαν): Cristiano Ronaldo, Neymar, Andres Iniesta, Wesley Sneijder, Franck Ribery, Mario Götze, Mesut Özil, Yann M'Vila, Javier Hernandez και Danny Welbeck. Ειδικοί προσκεκλημένοι με σύντομες εμφανίσεις είναι οι Pep Guardiola, Laurent Blanc ενώ αυτός που κλέβει την παράσταση με την guest εμφάνισή του είναι ο άσος του ΝΒΑ LeBron James. Η διαφήμιση, εννοείται, ότι θα κάνει πρεμιέρα απόψε, στον τελικό του Champions League.

Κάντε κλικ για να δείτε μερικά screenshots από το βίντεο, με τα μεγάλα αστέρια που πρωταγωνιστούν (αφού η δράση είναι τόσο καταιγιστική, που δεν θα προλάβετε καν να τους διακρίνετε έναν έναν όσο βλέπετε την διαφήμιση!)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή