Καυτή... ανασκόπηση! Αυτά είναι τα 10 top θέματα sex για το 2013

Το 2013 τελειώνει, οι χρονιές αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, κάποιες φορές, τα δεδομένα αλλάζουν, πάντα, και γενικότερα ο τρόπος που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητα!

Καυτή... ανασκόπηση! Αυτά είναι τα 10 top θέματα sex για το 2013
SEX
1'

Ένα πράγμα δεν πρόκειται ωστόσο να αλλάξει ποτέ, όσα χρόνια, δεκαετίες και αιώνες κι αν περάσουν και αυτό είναι το ενδιαφέρον όλων μας γύρω από το sex! Μπορεί λοιπόν το 2013 να ήταν μία περίεργη χρονιά, με πολλά κακά, και λιγότερα καλά, δυστυχώς, αλλά δόξα τω θεώ και φέτος, το ενδιαφέρον γύρω από το sex και τις σχέσεις των 2 φύλων διατηρήθηκε αναλλοίωτο, σε πείσμα της οικονομικής κρίσης και της γενικότερης, χάλια να το πούμε, θα το πούμε μπάχαλο, κατάστασης!

Μπορεί λοιπόν να μην έχετε πετρέλαιο να ζεσταθεί το κοκαλάκι σας, αλλά και αυτή τη χρονιά δείξατε ιδιαίτερη προτίμηση στη θεματολογία γύρω από την... αρχαιοτέρα των πράξεων, άντρες και γυναίκες εξίσου! Εμείς λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα 10 top θέματα, αυτά δηλαδή που χτύπησαν κόκκινο, και ξεσήκωσαν αντιδράσεις, καλά είμαστε κάπως υπερβολικοί, και σας τα παρουσιάζουμε, στην πιο σέξι ανασκόπηση της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή