Όσο περίεργα και αν ακούγονται... αυτά ανεβάζουν τη λίμπιντο ενός άνδρα!

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα αρσενικά ανάβουν εύκολα στη θέα των απόκρυφων σημείων μας, έρχονται μερικές έρευνες να διαγράψουν όλα όσα ξέραμε για το παιχνίδι των προκαταρκτικών!

Όσο περίεργα και αν ακούγονται... αυτά ανεβάζουν τη λίμπιντο ενός άνδρα!
SEX
1'

Διαβάστε παρακάτω τους τα πιο περίεργα πράγματα που ανάβουν έναν άνδρα, ομολογουμένως δεν το περιμένετε

Ο φόβος

Το πανεπιστήμιο της British Columbia ζήτησε από άνδρες να σταθούν σε δύο γέφυρες, η μία στενή και σταθερή και η άλλη μακριά που έτρεμε ψηλά στον αέρα. Δίπλα τους, έστειλαν σε κάθε γέφυρα, από μια πανέμορφη κοπέλα, για να τους «βοηθήσει» στη έρευνα. Οι άντρες στην δύσκολη γέφυρα, ανοίχτηκαν περισσότερο παρά το φόβο τους σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κατάσταση προκαταρκτικών.

Το κόκκινο της φωτιά!

Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, οι ερευνητές ζήτησαν από τους άνδρες να βαθμολογήσουν γυναίκες που φορούσαν διαφορετικό χρώμα ρούχων. Τελικά, οι άνδρες αποφάσισαν ότι έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ρούχα, ακόμα και σε σχέση με τις ίδιες γυναίκες όταν φορούσαν κάποιο άλλο χρώμα ρούχου.

Οι γυναίκες που τους μοιάζουν εμφανισιακά!

Οι παρόμοιες αναλογίες του προσώπου και τα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ίδιο, μπορούν να κάνουν έναν άντρα να θεωρήσει πιο ελκυστική μια γυναίκα. Αυτό δεν το περιμέναμε!

Η μυρωδιά της κολοκύθας

Ίσως να έχετε μείνει με το στόμα ανοιχτό, ωστόσο η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας σε συνδυασμό με λεβάντα, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο μόριο ενός άντρα σε ποσοστό 23% σε σχέση με άλλα αρώματα. Το ακριβό μπουκαλάκι κολόνιας αφήστε το στο ράφι...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή