Σάλος στο Euro 2023! Κανονικό γκολ που δεν μέτρησε ποτέ στο Γαλλία - Ιταλία (video)

Viral έχει γίνει η φάση στις καθυστερήσεις του Γαλλία - Ιταλία για την τελική φάση του Euro U21.
Σάλος στο Euro 2023! Κανονικό γκολ που δεν μέτρησε ποτέ στο Γαλλία - Ιταλία (video)
Print Screen - Video
2'

Στο πλαίσιο του Δ' ομίλου του Euro 2023 U21, η Γαλλία επικράτησε της Ιταλίας με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό, ο Αρνό Καλιμουεντό με ένα εκπληκτικό «τακουνάκι» πάνω στην κίνηση και από το ύψος της μικρής περιοχής, οι Ιταλοί ισοφάρισαν με τον Πιέτρο Πελέγκρι στο 35` και ο Μπαρκολά στο 62', χάρισε την νίκη στους νεαρούς «πετεινούς».

Ωστόσο, μια φάση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Οι Ιταλοί πίεζαν ασφυκτικά για την ισοφάριση και ο Μπελάνοβα στο 91' έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και παίρνοντας κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Ο αμυντικός των Γάλλων, Λουκέμπα, απομάκρυνε, αλλά η μπάλα φαίνεται πως είχε ήδη περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Κανένας από τους διαιτητές του αγώνα δεν είδε το γκολ, goal line technology και VAR δεν υπήρχαν, με τους Ιταλούς να διαμαρτύρονται έντονα.

Δείτε τη φάση:

Η κάτοχος του τροπαίου, εθνική ομάδα της Γερμανίας, άρχισε με ισοπαλία-έκπληξη την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου, στο EURO 2023 για παίκτες ηλικίας κάτω των 21 ετών, καθώς έμεινε στο 1-1 με το Ισραήλ.

Υπό καταρρακτώδη βροχή στο Κιουτάισι της Γεωργίας (σ.σ. συνδιοργανώτρια με την Ρουμανία), οι νεαροί Γερμανοί με αριθμητική υπεροχή για ένα ημίχρονο, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την ισραηλινή άμυνα, με τον τερματοφύλακα, Πέρετς να «κατεβάζει ρολλά».

Ο Ισραηλινός πορτιέρε Πέρετς, απέκρουσε δύο πέναλτι, αρχικά μόλις στο 3ο λεπτό και ακολούθως στο 80`. Το σκορ άνοιξαν οι Ισραηλινοί στο 20ο λεπτό με τον Τουργκεμάν, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Μπίσεκ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 45ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Καρσέφ, ένας από τους καλύτερους παίκτες της εθνικής Ισραήλ.

Στον άλλο αγώνα του Γ` ομίλου, η Αγγλία νίκησε δύσκολα την Τσεχία, χάρη στα γκολ των Ράμσεϊ (47`) και Σμιθ Ρόου (90`+1`). Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η Ελβετία νίκησε με 2-1 την Νορβηγία. Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν με τον Τσέϊντς (19`), αλλά οι Ελβετοί έκαναν την ανατροπή, με τα γκολ των Ντογέ (36`) και Ιμερί (56`).

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Χωρίς Σλούκα η Εθνική Ελλάδας στις Φιλιππίνες

Αθλητικές μεταδόσεις: Νέα πρόκληση στο Βερολίνο για την Μαρία Σάκκαρη - Game 7 στην Ιταλία

NBA: Εποχή Βίκτορ Ουεμπανιάμα στους Σπερς - Όλες οι επιλογές στα φετινά draft

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή