Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ενεργοποιείται και φέτος για ένα καλοκαίρι χωρίς πνιγμούς (vid)

Η Ενημερωτική Εκστρατεία «Μαθαίνω να Κολυμπώ με Ασφάλεια» του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και αυτό το καλοκαίρι.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ενεργοποιείται και φέτος για ένα καλοκαίρι χωρίς πνιγμούς (vid)
1'

Μία εκστρατεία που φέτος εκτός από τον ουσιαστικό χαρακτήρα της έχει και συμβολικό, καθώς η χώρα προσπαθεί κι εκείνη με τη σειρά της, να κολυμπήσει με ασφάλεια, για να βγει σώα από τον ωκεανό προβλημάτων όπου βρίσκεται.

Στο παρακάτω βίντεο τρέηλερ λοιπόν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ανακοινώνει τη δομή και τους στόχους της Ενημερωτικής αυτής Εκστρατείας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, σε δηλώσεις της για την εν λόγω εκστρατεία τόνισε:

«Παρόλα τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας αυτή την περίοδο, παρόλη τη δύσκολη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χαρούμε και φέτος –με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- το ελληνικό καλοκαίρι και τις θάλασσές μας. Δεν έχουμε περιθώριο όμως να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα από πνιγμούς. Θα πρέπει λοιπόν όλοι μας να εφαρμόζουμε τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και γι’ αυτός ο Σύλλογος Ολυμπιονικών έχει μπει μπροστά σε μία διαδικασία ενημέρωσης, αλλά και υπενθύμισης για το σκοπό αυτό. Στις σελίδες μας στα Social Media και στο επερχόμενο web site μας, θα βρείτε Ενημερωτικά Βίντεο Σποτ, όπου Ολυμπιονίκες των Αθλημάτων του Υγρού Στίβου (Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Καταδύσεις, Συγχρονισμένη Κολύμβηση, Κωπηλασία και Ιστιοπλοΐα) καταθέτουν τις συμβουλές τους για Ασφαλή Κολύμβηση, Αποφυγή Ατυχημάτων και Πνιγμών».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή